Announcement

Collapse
No announcement yet.

FC Chelsea

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ae?? Ma pijan se valja negde, gde sme da me napusti tek tako, bez pozdrava.

Comment

• Ostavim vas same na dve nedleje i vidis sta se dogodi ....
      sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
      Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• http://www.standard.co.uk/sport/foot...-a3402276.html

http://metro.co.uk/2016/11/23/chelse...ation-6276854/

Po svemu sudeci Vilijan je ispao iz startnih 11 i meni licno je jako krivo zbog toga. Aj sto je ispao iz 11, njega nema ni na klupi. Ok, trenutno Pedro igra dobro ali mislim da je Vilijan bolji igrac i da ce to pokazati cim mu Konte opet da sansu. Meni je Pedro nesto kao Oskar, kad svi igraju dobro i on djuska lepo, kad su svi losi on je najgori. Pedro ne moze da napravi nesto sam, na individualni kvalitet i postigne lep gol kao Vilijan, jednostavno ne zna. Npr. setimo se ko je nas najbolji igrac bio kad su Azar i Kosta bili (da ne kazem) pickice? Sta kao Pedro je perfect za 343, a Vili brat cupavi sto gine nije perfect?! Ma vazi Konte. :S

Comment

• Meni se kod Pedra ne sviđa što ima mlak šut, i ne razumem što uopšte pokušava van 16 da šutira
          Твоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
          До поновног сусрета, твој Швабо

mala H2H 2018/19
          suicide
          2019
          velika H2H 2019/20

Comment

• Ni Pedro, ni Oscar, ni Willian nisu kapacitet za klub koji ce sl. godine pretendovati na tripletu
            Nadam se da ce da pljuste novci za pojacanja u svim linijama. Samo Costa buraz da ne mrda...

Comment

• Originally posted by Ljuba90 View Post
              Ni Pedro, ni Oscar, ni Willian nisu kapacitet za klub koji ce sl. godine pretendovati na tripletu
              Nadam se da ce da pljuste novci za pojacanja u svim linijama. Samo Costa buraz da ne mrda...
              http://www.telegraph.co.uk/football/...e-signing-new/

Cuo te

Comment

• Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Citao sam danas da Murinjo hoce da iskoristi to sto Wilian ne igra kod Contea prvu postavu i da ga dovede u Mancester...
                  sigpic http://caseystoner.com.au/

Comment

• Originally posted by Avramovic View Post
                    Ok, trenutno Pedro igra dobro ali mislim da je Vilijan bolji igrac i da ce to pokazati cim mu Konte opet da sansu. Meni je Pedro nesto kao Oskar, kad svi igraju dobro i on djuska lepo, kad su svi losi on je najgori. Pedro ne moze da napravi nesto sam, na individualni kvalitet i postigne lep gol kao Vilijan, jednostavno ne zna.
                    Nesto si rekao ?
                    sigpic

Comment

• Originally posted by Erik View Post
                      Nesto si rekao ?
                      Kako me spustio Pedro, neka.

Kida slika, mozda taj Pedro i nije tako los.

Comment

• sigpic

Comment

• Originally posted by AK47 View Post
                          Nemam nikakvo misljenje o Pedru,radnik koji za mene nije vala neki igrac...jos nikako ne mogu da ga zamislim u 4231 formaciji kao krilo

Uglavnom,mozda me bas iznenadi ali ne ocekujem da sad on bude neko revolucionarno pojacanje
                          Evo kad je tek dosao i mogu reci da nisam bio daleko od tacnog,ali je sada presao na formaciju koja je njemu vise nego bliska...
                          Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Odlican intervju. Dobar je coik ovaj nas Mozes.

Comment

• Gledam sinoc konferencije Pepa i Kontea, koliko glupih pitanja, novinari bas prsli, Jedna zena govori Didier Drogba umesto Diego Costa i prica ona da Drogbi fali jedan zuti jos od utakmice sa Arsenalom, a ovaj tamo u Mancesteru pita Gvardiolu sta misli o tome kako se Anceloti tako brzo uklopio u Celsiju. HAhaha.. pa daaj! :S

Jedva cekam tekmu, bio bih zadovoljan i sa bodom ali ako pobedimo postajemo glavni kandidat za titulu.

Comment

• Mislio sam da nam slijedi poraz konačno i potajno sam se nadao remiju. Više ne sumnjam, ovaj kolektiv je spreman da razbije svakoga. Ovako jednostavno niko ne može da igra od ovih jačih timova. Sve šanse iskorišćavamo. Naklon do poda za najboljeg špica na svijetu trenutno. Diego!
                                sigpic

Comment

Working...
                                X