Није Мурињо такав човек да отме играча испред носа..
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FC Chelsea
Collapse
X
-
Jeffrey Bruma je na pragu odlaska u PSV, Čelsi će najverovatnije ubaciti "buyback" opciju.
Mladi Wallace bi mogao u Romu na pozajmicu prema Sky Italy.
Last edited by DjordjeCFC; 25-06-13, 00:35.It's blue, what else matters?
Comment
-
Schurrle: "I am so happy now I have signed and it is an honour for me to play for this club, with this team and for these great fans"The fee for the André Schürrle transfer has been confirmed at £18m. - BBC Football
Welcome Andre Schuerrle!Last edited by DjordjeCFC; 25-06-13, 15:57.It's blue, what else matters?
Comment
-
Originally posted by El Nino(9) View PostStigao novi Geret Beil u PL!Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Šta mislite ko će biti trojka ispod napadača?
Možda nešto ovako, gde bi Oscar, Moses i De Bruyne bili korišćeni za rotaciju.
CFSchurrle Hazard Mata
ili...
CF
Schurrle Mata Hazard
Ali verujem da Mou ima drugačije planoveLast edited by DjordjeCFC; 25-06-13, 20:26.It's blue, what else matters?
Comment
-
Schuerrle-u će trebati određeno vrijeme da se prilagodi, ono što sam gledao u Bundesligi od njega mi govori da je prilično svestran tako da će i stručnom štabu Chelsea-ja biti potreban neki period da definiše njegovu poziciju na kojoj bi pružao najbolje partije....
Comment
Comment