ma nije murinjo lud covek,zna on da real tesko da moze da proda ronalda,a i da hoce ne bi ispod 90 miliona,e sad meni je realniji tandem totenhema modric-bale,posto roben ide iz bayerna sigurno,a kaze da oces u neglesku kupice ga totenhem,kao zamenu za bale i to je to imali bi sjajan dvojac))ako ce neko da dovede ronalda to moze biti samo man city,jel setite se da sledece sezone krece ono pravilo za transfere tako da nem oze bastako lagano da se trose parice
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FC Chelsea
Collapse
X
-
Moguce da Eva onako izgleda. Ni ja nisam vjerovao ali onda je na stranim sajtovima izasao clanak o njoj i meni bilo fino.
Najfatalnija zena u svijetu fudbala koja ima neku funkciju u klubu!
@Bluegolub88
Ma kakav FFP. To se treba jos utvrditi, isprobati itd... Ne mozes to uvesti preko noci. ;)Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Originally posted by Fanta View PostNadam se da ne zamjerate sto imam AVBa u avataru.. Jbg mnogo sam ga zgotivio i moram dati kakvu-takvu podrsku za njegaEverything you want is on the other side of fear.
Comment
-
Originally posted by Condition23 View PostDeco jesam ja prvenstveno Interista ali i Chelsea mi je drag veoma dovodim vam jos jednog forumasa, lud je za Celsijem sad je skupljao pare da ide na Bridge na tekmu ali jebeno je zbog vize pa nece da ide. Povecavam vam brojnu plavu armiju. Hvala nista nista :
Evo hvala!Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Originally posted by Condition23 View PostDeco jesam ja prvenstveno Interista ali i Chelsea mi je drag veoma dovodim vam jos jednog forumasa, lud je za Celsijem sad je skupljao pare da ide na Bridge na tekmu ali jebeno je zbog vize pa nece da ide. Povecavam vam brojnu plavu armiju. Hvala nista nista :Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostNe moze to tek tako,mora proci obuku i dati svecanu zakletvu,a zatim se obratiti narodu s nekim prikladnim govorom...
poenta je u plavom razumete posto on navija za Chelsea njemu je plava zena uteha za sve u zivotu ahhahah
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostNe moze to tek tako,mora proci obuku i dati svecanu zakletvu,a zatim se obratiti narodu s nekim prikladnim govorom...
Tako cemo i mi ove nase novajlijeEverything you want is on the other side of fear.
Comment
-
Auuu kakve rime.
Umjetnicka dusa na forumu. Malo nas je, ali smo unikatni.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Originally posted by Tony_G View PostJos jedan ritual je da debitant otpeva pesmu pred svima u svlacionici pre utakmice...
@mumi
Mi umetnici smo neshvaceni tezak je nas zivot
@Drogba
sad cu da ga zovem
Comment
-
Ja znam za udaranje(ja cu prvi),a i mora pjesmica da se otpjeva,kao Carlo kada je dosao,on je spektakl napravio...nek ti drug pjeva,a mumi nek igra,mi ostali cemo da sviramo
Ko zna mozda on bude neka vrsta djeteline s cetri lista(taj tvoj drugar),mada ni ona Chelsea-u sada pomoci nece cini mi se...Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by tata Mumi View PostAuuu kakve rime.
Umjetnicka dusa na forumu. Malo nas je, ali smo unikatni.
prosto se ponosim time
Muke muci nas Celsi
eh da nam je napadac Van Persi
Ali ja da se nerviram nisam hteo
jer sada je tu Di Mateo
on ce nas izvaditi iz gova** baš
u koja nas je uvukao AV- Boaš!
Ahhahahahaha, kako sam smislio ovoEverything you want is on the other side of fear.
Comment
Comment