Announcement

Collapse
No announcement yet.

FC Chelsea

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ima veze sve sto si rekao. Ali opet je Terry kako zbog kvaliteta, tako i zbog autoriteta od ogromnog znacaja. Kada se on prodere iz pozadine, to dodje do svih igraca (digne ih), do Lamparda koji onda ohrabri taj "gornji" dio ekipe...

Ako njega ne bude, onda mora biti Lampard tu kao lider ekipe. A Ramires je nasa gazela.
    Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• E to vec moze biti problem, motivacija, nema ko da ig 'digne' kada se uspavaju. Bez njega u timu, i sa Torresom u napadu sve je moguce (sto se tice atmosfere, a sto se tice golova sve je nemoguce ). Ovako mu jedino preostaje da ispusti jedan krik sa tribina i mozda ovi poskacu
      Everything you want is on the other side of fear.

Comment

• Joj ove prve recenice, prava aristotelovska, ali je na mjestu.

Bice kako bude - jos jedna filozofska.
        Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Mora tatica Terry da stisne zube i da odigra...Po meni on je ,,dusa'' tima i na terenu je velika razlika sa i bez njega. E sad ako tatica Terry stisne zube mora i tata mumi da bude optimista! Izbacuje se Napoli!
          sigpic

http://www.sportklub.info/nemanja-nikolic-u-rostovu

Comment

• Hidink potpisao za Anzi

Comment

• Chelsea:
              Last 10 seasons in the FA Cup
              2001/02 Runners-up
              2002/03 Quarter-final
              2003/04 5th round
              2004/05 5th round
              2005/06 Semi-final
              2006/07 Winners
              2007/08 Quarter-final
              2008/09 Winners
              2009/10 Winners
              2010/11 4th round

Birmingham:
              Last 10 seasons in the FA Cup
              2001/02 3rd round
              2002/03 3rd round
              2003/04 5th round
              2004/05 4th round
              2005/06 Quarter-final
              2006/07 4th round
              2007/08 3rd round
              2008/09 3rd round
              2009/10 Quarter-final
              2010/11 Quarter-final

Two Lampard goals against Birmingham will put him equal with our all-time record FA Cup scorer Bobby Tambling who is on 25.
              Birmingham City have the second best defensive record in the Championship conceding 27 goals in 30 games.
              Birmingham have conceded three goals on each of their last three visits to Stamford Bridge.
              Spoiler
              - Stamford Bridge -

Capacity: 41.837

Konacno utakmica koju igramo kuci. Dolazi nam Birmingham, ekipa koja trenutno igra u Championshipu. Sve osim pobjede bi bilo razocaravajuce. Cinjenica je da oni imaju 2. najbolju odbranu u Championshipu, ali smatram da se kod kuce, protiv ovakve ekipe ne smije desiti iznenadjenje. Ovaj trofej nam je jedina i najrealnija prilika da osvojimo nesto ove sezone. Nadam se da ce priliku dobiti Bertrand posto Cole vjerovatno nece igrati. Najvaznije je da ne vidimo Maloudu u prvih 11 i to je u startu veliki plus za nas. Nema se puno toga za reci kada je ova utakmica u pitanju. Moramo ovo proci! I nadam se da nece biti nekih povreda, jer nam to nikako ne treba.

Mec se igra u subotu u 13:30h po nasem vremenu.

Mec sudi: Martin Atkinson

Comment

• Pobeda je neophodna u ovom mecu. Nadam se da ce igrati Bertrand i da cemo videti nekog mladjeg igraca tipa Piazon. Sad je prilika da igra, jer sigurno da u finisu sezone nece dobiti sansu, na zalost... I valjda ce Cahill igrati, odigrao je samo jednu utakmicu do sada.
                sigpic

Comment

• Izgubili smo trku za Hazard-om. Prednost imaju Arsenal i Totenham.

Ali zato, pominje se dolazak Jovetica. Cini se da je veoma moguce da ce se to desiti. Iz Fiorentine su mu dali dozvolu, ali moze da ide jedino za sumu od 30 miliona. Najveci interes za njega pokazuje Chelsea ;)

Comment

• Vidjecemo na kraju sezone ko ima prednost nad njime, ovo nista nije tacno, vjeruj mi.

U jednoj emisiji u Francuskoj, proslavljeni Christophe Dugarry je na pitanje gdje bi mogao ici Hazard, odgovorio: "I bet it's Chelsea.", a Eden je odgovorio sa smijeskom: "Well, you are all free to place your bets."

Nista to nije sigurno jos!

Comment

• Originally posted by Ivan Piper View Post
                      Izgubili smo trku za Hazard-om. Prednost imaju Arsenal i Totenham.

Ali zato, pominje se dolazak Jovetica. Cini se da je veoma moguce da ce se to desiti. Iz Fiorentine su mu dali dozvolu, ali moze da ide jedino za sumu od 30 miliona. Najveci interes za njega pokazuje Chelsea ;)
                      Moram da priznam da nisam pratio Jovetica vec par sezona, ali ovako na prvu mi deluje da je 30M previse za njega. Ti sigurno vise znas kako on igra u poslednje vreme, pa nam reci na koliko ga cenis? A opet kazem, vise bih voleo da daju priliku Kakuti, Piazonu, Joshu itd. nego da dovode igrace poput Jovetica. Ja bih jedino dovodio s vremena na vreme igrace svetske klase, poput Hazarda, Gansa itd. ove ostale bih sve vukao iz akademije, jer je toliko para ulozeno u tu akademiju, bas iz razloga da ne bi morali stalno da kupuju igrace za 20 i vise miliona, ali nikako da im neko ukaze priliku.

A kako komentarisete AVB-ovu izjavu da mu nije bitna podrska igraca nego samo vlasnika... Ja to ne mogu da razumem, ali ajde, ja sam malo sta razumeo kod AVB-a.
                      sigpic

Comment

• Jovetic je trenutno kapiten u Fiorentini i prvi strijelac, dakle- igra veoma dobro trenutno. Glavni im je igrac.

A sto se tice ove izjave, ne znam stvarno, izgleda kao da mu je bitno da sacuva posao, a ne da ostvari dobre rezultate. Ali, da bi uradio ovo prvo, onda mora prije toga ovo drugo

Edit: Slazem se sa tobom. Mladi treba da dobiju sansu, treba ih vise forsirati. Mislim da je greska sto je Josh otisao na pozajmicu. Nije taj potez greska, u ovom trenutku je i morao da ode kada vec ne igra. Greska je sto nije igrao vise od pocetka, sigurno je mogao da pruzi vise od Romeu-a.
                        Iskreno se nadam da ce sjutra Piazon dobiti priliku.

Sto se tice Jovetica, ta cijena jeste visoka, ali mislim da bi on bio veliki + za nas.

------Essien----Lampard-----
                        -Sturridge--Mata--Jovetic---
                        --------Torres/Drogba--------

Mislim da bi ovo izgledalo dobro na terenu.
                        Last edited by Drunken Whaler; 17-02-12, 21:02.

Comment

• Originally posted by Tony_G View Post
                          Moram da priznam da nisam pratio Jovetica vec par sezona, ali ovako na prvu mi deluje da je 30M previse za njega. Ti sigurno vise znas kako on igra u poslednje vreme, pa nam reci na koliko ga cenis? A opet kazem, vise bih voleo da daju priliku Kakuti, Piazonu, Joshu itd. nego da dovode igrace poput Jovetica. Ja bih jedino dovodio s vremena na vreme igrace svetske klase, poput Hazarda, Gansa itd. ove ostale bih sve vukao iz akademije, jer je toliko para ulozeno u tu akademiju, bas iz razloga da ne bi morali stalno da kupuju igrace za 20 i vise miliona, ali nikako da im neko ukaze priliku.

A kako komentarisete AVB-ovu izjavu da mu nije bitna podrska igraca nego samo vlasnika... Ja to ne mogu da razumem, ali ajde, ja sam malo sta razumeo kod AVB-a.
                          Ja mislim da bi dovodjenje Jovetica bilo odlicno za nas.On igra fantasticno u Fiorentini.Lider je tima,od njega i zavisi cijeli klub.Drugi je strijelac italijanskog prvenstva sa nekih 13,14 golova.Cijena mozda i nije visoka,s obzirom na njegov talenat i kvalitet i mislim da bi se dovodjenje Jovetica u potpunosti isplatilo ;)

Comment

• Originally posted by Ivan Piper View Post
                            Jovetic je trenutno kapiten u Fiorentini i prvi strijelac, dakle- igra veoma dobro trenutno. Glavni im je igrac.

A sto se tice ove izjave, ne znam stvarno, izgleda kao da mu je bitno da sacuva posao, a ne da ostvari dobre rezultate. Ali, da bi uradio ovo prvo, onda mora prije toga ovo drugo

Edit: Slazem se sa tobom. Mladi treba da dobiju sansu, treba ih vise forsirati. Mislim da je greska sto je Josh otisao na pozajmicu. Nije taj potez greska, u ovom trenutku je i morao da ode kada vec ne igra. Greska je sto nije igrao vise od pocetka, sigurno je mogao da pruzi vise od Romeu-a.
                            Iskreno se nadam da ce sjutra Piazon dobiti priliku.

Sto se tice Jovetica, ta cijena jeste visoka, ali mislim da bi on bio veliki + za nas.

------Essien----Lampard-----
                            -Sturridge--Mata--Jovetic---
                            --------Torres/Drogba--------

Mislim da bi ovo izgledalo dobro na terenu.
                            Da, u pravu si za Josha, od kad sam ja rekao da mora da igra. Ne samo da bi vise pokazao od Romeua, nego i od Maloude i Meirelesa.
                            Joshu samo treba dati sansu i iskoristice je, isto vazi i za Piazona, zato ne bih dovodio Jovetica. Ako stalno dovodimo takve igrace ne mozemo da se nadamo da neko iz akademije udje u prvi tim...
                            sigpic

Comment

• Problem je sto se AVB nije proslavio sa forsiranjem mladih igraca. Kako stvari stoje, tako ce i ostati. Zato bih volio da dodje Jovetic. I minusu smo sto se tice tih pozicija tako da bi bilo bolje da dodje, imali bi vise opcija za manevar.

Comment

• Polako ljudi sa tim izjava da li se Boas proslavio ili nije. Znam da je ova sezona pogana skroz, ali treba sacekati i narednu sezonu pa onda sagledati neke stvari. ;)

Mata izjavio da je tim uvijek ispred njegove licne statistike i igre. Kakav majstor! Po faci mu se vidi da je ljudina.
                                Danas mozemo ocekivati Torresa u prvoj, a Lukaku bi mogao dobiti sansu sa klupe.

I samo da kazem da Cahill nije igrao protiv Evertona jer je imao neku gripu par dana prije i poslije utakmice.

EDIT:
                                Evo i sastava:

Cech; Ivanovic, Cahill, Luiz, Bertrand; Ramires, Mikel, Meireles; Sturridge, Torres, Mata

Subs: Hilario, Bosingwa, Essien, Lampard, Kalou, Malouda, Drogba
                                Last edited by bracala; 18-02-12, 11:55.

Comment

Working...
                                X