Bogdanovic kao da je na nekoj gudri. Kinsey ocigledno nije spreman za veceras
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Ljuba90 View PostPreumoran je. Kinsey ko zna u kakvom je stanju, a Pavlovic se jos nije uigrao.
Jbg... tesko cemo mi ovo izvuci.It's not who you are underneath, it's what you do that defines you
Comment
-
bogdan totalno van utakmice bez njega tesko cemo nesto mociНе постоји навијач Партизана који не зна Душкову епску реченицу: “Ми навијамо за Партизан пре свега зато што га волимо, а тек онда зато што је најбољи.”
Писао је и говорио чика Душко: “Партизан је добар. Толико добар да не морамо мрзети друге.” “Није увек лако, али је увек лепо навијати за Партизан.”“Ко је партизановац не треба му још много да би био срећан.” “Децо, водите рачуна како се понашате на Југу. Нисте у школи.”
Comment
-
-
Pavlović opušteno batica, kao da sutra igra ponovo utakmicu. Vidi se da nije imao takmičarsku utakmicu 10 meseci. Naši centri ne služe ničemu. Naravno, ne računam Žoa, jer ga je sramota stavljati u isto koš sa Muslijem i Milutinovim. Nemamo nikakvu akciju, sve se svodi da se napravi neki blok i izgradi kakva takva šuterska pozicija za Bogdana. Ne znam kako ćemo mi ovo dobiti, ali ajde da se nadam da možemo.Originally posted by BrajkulaVeruj meni, radi kako hoćeš
Brajkula, 2014. N.E
Comment
Comment