Komsije, moram da kazem (ali ovde ozbiljno) da me je Ostoja prijatno iznenadio. Prilicno ozbiljna i stabilna osoba.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Carcosa View PostKomsije, moram da kazem (ali ovde ozbiljno) da me je Ostoja prijatno iznenadio. Prilicno ozbiljna i stabilna osoba."A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly
Comment
-
To sto je nepismen je jedna stvar, ali ne deluje kao funjara, mufljuz, prepotenko, vec kao covek koji otprilike zna sta hoce. Mislim, nagledali smo se svakakvih funkcionera, mozda su mi kriterijumi bas bas zbog toga spali, valjda sam ja ocekivao nekog novog Vesica, ali Ostoja ipak deluje malko ozbiljnije.Last edited by Carcosa; 15-11-17, 17:18."We live on a placid island of ignorance in the midst of black seas of infinity, and it was not meant that we should voyage far". H.P. Lovecraft
Comment
-
Ma dobro, nemam razloga da ti ne verujem, ja sam odgledao par minuta, a pre nego sto sam kliknuo na live ocekivao sam nastup nekog Vesica/Vazure/Tonceva, sportskih radnika sa prstom u nosu koji pljuju dok pricaju itd. Ono sto sam cuo je smanjenje duga i realne takmicarske ambicije, nisam primetio neke maliciozne i prizemne prozivke, pa valjda zato nisam razocaran."We live on a placid island of ignorance in the midst of black seas of infinity, and it was not meant that we should voyage far". H.P. Lovecraft
Comment
Comment