Announcement

Collapse
No announcement yet.

KK Partizan

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Ništa sledeći put kad im kažu da se namažu izmetom,
    neka to i urade.
    Ovo se nije dešavalo od Arkana.

    Comment


    • Kakva smo mi ovo kaznena ekspedicija, sta je ovo ljudi?



      Last edited by colke995; 19-10-16, 22:02.
      sigpic

      Comment


      • Asistencija Baneta u stilu Milosa Teodosica! Koliko sam srecan veceras, ne mogu da vam opisem. Kenjajte i dalje po urapvi, po kome god hocete, zabole me sta mislite, ja volim Partizan!!!

        Dzile je nasa amajlija! Sve utakmice ove sezone koje su se igrale na jednu loptu smo dobili (Mornar, Cibona, Karpos, Olimpija, Ludvigsburg). Nema vise prokletstva, ponovo smo oni stari, samo sa slabijom ekipom.

        Ako se secate sta sam pisao pred pocetak sezone u vezi sa Novicom...volimo ga svi, on je nas Ubica, ali on nije pojacanje, i ako su zaista izdvojene neke vece pare za njega onda je to ogroman promasaj. Tesko mi je da ovo kazem, ali treba da ga bude SRAMOTA kako trenutno igra. Bolje da bude posten i kaze treneru da nije on vise za ovo i da se trazi neko drugi. Moze on i dalje da lupa po ramenu igrace, da ih bodri isl, ali nije on vise za kosaraku. Kada je doziveo da jedan Bircevic hiljadu puta bolje izgleda na terenu od njega, onda jbg.

        Inace, kada su Birca i Luksa na parketu delujemo jako dobro. Luksa, ako ovako nastavi, mozda jednoga dana obuce i reprezentativni dres. Vidi se da Dzile jako dobro utice i na njega i na Vanju, oseca se veliki napredak, kao u doba naseg velikog, takodje debelog, Dukljanina. Jedino mi nije jasna jedna stvar, a to je zasto Dzile uporno forsira majmuncinu Majstorovica u zavrsnici kada covek ne moze da se sastavi. Tako je bilo i protiv Olimpije, tako je bilo i veceras.

        Idemo sada da raskokamo Cokijevu ekipu pa da napunimo Buducnost koja je veceras ubedljivo izgubila od Unikahe u Podgorici.

        Comment


        • Ratko - otac kosarke

          Comment


          • https://youtu.be/eiT4sCol9Cc

            Najbolji potezi naše pobede!
            https://www.youtube.com/c/krkipfc

            Comment


            • Originally posted by Ljuba90 View Post
              Ratko - otac kosarke
              Sa plejmejkerima smo pogodili, ne moze bolje.

              Comment


              • Originally posted by Batman View Post
                Sa plejmejkerima smo pogodili, ne moze bolje.
                Otprilike kako se trazi plejmejkerski duo. Jedan top skorer sa pristojnim pregledom igre, a drugi definicija klasicnog pleja koji kad udje cak i poboljsa igru, a protok lopte postane jos bolji. Bas 2 kompatibilna pleja. Uzivanje za gledati njih dvojica. A onda preko njih dodje Stefan Pot.
                sigpic

                Comment


                • Mene je Hecer bas prijatno iznenadio. Posle pripremnog perioda i one prve utakmice protiv Mornara, stekao sam utisak da je on klasican poenter i da to nije uopste lose, ali da nije neki timski igrac. U utakmicama koje su kasnije dolazile sve je vise asistirao, a pritom je zadrzao poenterski ucinak. Ratkovica je najbolji moguci tip bekap pleja. Ako se uzme u obzir da covek sve vreme vuce neke povrede, da je jako malo trenirao, ovo sto prikazuje je daleko iznad ocekivanja. To je i sam Dzile rekao.

                  Comment


                  • Ako je Tepa slobodan, kao sto se pise, treba ga dovesti!

                    Comment


                    • TI SI PRVI CENTAR UROSEEEEEEEE!!!!!

                      Comment


                      • Једва чекам текму против Бешикташа. Штимац као доминира тамо, 20 поена и 15 скокова у просеку. Луковић ће му дозволити 8 максимум.
                        Arise, Serbia!
                        You fell asleep long ago,
                        And have lain in the dark.
                        Now wake up
                        And rouse the Serbs!


                        sigpic

                        Comment


                        • https://youtu.be/udjps7S03o0

                          Najbolji potezi sa meca
                          https://www.youtube.com/c/krkipfc

                          Comment


                          • Bojim se da ce utakmica protiv Besiktasa biti prvi poraz ove sezone. Mislim da je jako vazno da se ne izgubi sa velikom razlikom, kako bismo kasnije istu mogli eventualno da nadoknadimo u Beogradu.

                            Sada ulazimo u pakleni ritam u ABA ligi. Kuci Buducnost, na strani Zvezda, kuci Cedevita, na strani Zadar, kuci Mega, na strani Krka plus jos po jedna utakmica nedeljno u Evropi gde jurimo top 16.

                            Realno, ovih 7 utakmica je moralo da se dobije. Jeste da smo imali 5 gostovanja, ali realno to nisu bile ekipe iz samog vrha ili bar ekipe koje pretenduju da idu u narednu rundu. Sada slede teske utakmice i sada cemo tek videti gde smo.

                            Comment


                            • Milkin sin >>>>>>>> Vesnin sin

                              6-0
                              sigpic

                              Comment


                              • I pored pobede ne svidjaju mi se dve stvari.Prva sto Dzile ranije nije trazio TO i na taj nacin preseko seriju domacina.Druga stvar je da nekoliko igraca previse divlja i previse se uzima sut za tri poena u situaciji kada taj igrac nije suterski raspolozen i ne bas iz izgledne pozicije.Novica se polako vraca i moram reci da mi je drago zbog toga i mogao bi cesce da ide na ulaz, a manje da sutira trojke.Previse se oslanjamo na sut, a slabo probijamo.

                                Comment

                                Working...
                                X