Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Uros94 View Post
Nemoj mi reći da si tek sada video tu sličicu? Ja videla na sajtu Eurobasketa još prošle godine kada je potpisao.
Btw, ako se neko razume u ovu vrstu muzike, neka mi se javne u inboks.
Pomoći ćete mi da dovršim nešto što pravim za KKP"It's not a good idea to look at Tommy Shelby the wrong way..."
Comment
-
Suns and Bogdan Bogdanovic have agreed in writing that he will not join this season, therefore his cap hold for the 2015 season is expunged.Arise, Serbia!
You fell asleep long ago,
And have lain in the dark.
Now wake up
And rouse the Serbs!
sigpic
Comment
-
http://sportal.rs/news.php?news=129148
Hvala majstore lepo je kad svi u evropi znaju ko si, a bartomeu nek se drzi svog licnog interesa i svoje privatne organizacije euroleague.Не постоји навијач Партизана који не зна Душкову епску реченицу: “Ми навијамо за Партизан пре свега зато што га волимо, а тек онда зато што је најбољи.”
Писао је и говорио чика Душко: “Партизан је добар. Толико добар да не морамо мрзети друге.” “Није увек лако, али је увек лепо навијати за Партизан.”“Ко је партизановац не треба му још много да би био срећан.” “Децо, водите рачуна како се понашате на Југу. Нисте у школи.”
Comment
-
Originally posted by jevta1992 View PostНе постоји навијач Партизана који не зна Душкову епску реченицу: “Ми навијамо за Партизан пре свега зато што га волимо, а тек онда зато што је најбољи.”
Писао је и говорио чика Душко: “Партизан је добар. Толико добар да не морамо мрзети друге.” “Није увек лако, али је увек лепо навијати за Партизан.”“Ко је партизановац не треба му још много да би био срећан.” “Децо, водите рачуна како се понашате на Југу. Нисте у школи.”
Comment
-
Б92 вели да хоћемо да доведемо Дејана Тодорића.
Тодоровић игра на позицијама два и три, рођен је 29. маја 1994. године у Мркоњић Граду а у Малаги је од 2011. године. Играо је за развојни тим Уникахе, а од 2012. игре са сениорима.
Био је на позајмицама у друголигашкој екипи Ахаркија, постизао у просеку 15 поена, уз 3.5 скока и две асистенције. За Уникаху је одиграо пет утакмица у Евролиги.
Солобаскет тврди да Тодоровић има три понуде, Партизанову и два АЦБ лигаша, Басконије Билбао и Лагун Ара из Сан Себастијана.Arise, Serbia!
You fell asleep long ago,
And have lain in the dark.
Now wake up
And rouse the Serbs!
sigpic
Comment
-
http://www.zurnal.rs/kosarka/partiza...iti-u-partizan
U to se ne sumnja majstoreНе постоји навијач Партизана који не зна Душкову епску реченицу: “Ми навијамо за Партизан пре свега зато што га волимо, а тек онда зато што је најбољи.”
Comment
Comment