Voleo bi da mi neko objasni razlog zbog kojeg bi se Bogdanovic 13 sekundi pre kraja utakmice koju gubimo sa 20+ razlike vracao u igru? Bez potrebe se cacka mecka...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
"Dobro se osećam, iako nije bilo lako, osam meseci je prošlo bez košarke. Dobro sam trenirao, pripremio se i jedva čekam prvu utakmicu da istrčim pred grobare. Ne osećam strah, koleno je u redu potpuno. U ponedeljak počinjem da treniram, znam da nam predstoje teške utakmice do kraja potrudićemo se da dobijemo sve. Uželeo sam se navijača i puno im hvala na svoj podšci koju su pružili tokom oporavka", rekao je Bertans.
"Nisam zaboravio srpski jer me je Dule zvao svake nedelje nisam ni mogao jednostavno. Bio sam u stalnom kontaktu sa saigračima, naročito sa Vestermanom i Milosavljevićem koji su pretrpeli istu povredu. Najteže mi je bilo da gledam na televiziji kako se bore drugari, a da ja ne mogu da im pomognem, tada sam se više nervirao nego kad sam igrao."Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Malo se ugojio cini mi se, sad ce to Dule da sprzi za tili cas.
Berta, dobro nam dosao ponovo. Sve najbolje ti zelim i da vise nikada ne osetis neki bol tj. povredu.>>>BrojimIzbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<
Comment
-
-
Simpaticna utakmica,trapavi mi, trapavi oni...
Raduje igra Tepica a ostali standardno...
Pavlovic jos malo luta i misli su mu "out of target" pogotovo u zavrsnici ulaska na kos.
Ajmo Partizaneeee, dizi seeee
Ne damo titulu, ne damo titulu, ne damo titulu, ne damo titulu, ne damo titulu, ne damo titulu,
ne damo titulu, ne damo titulu, ne damo titulu, ne damo titulu, ne damo titulu, ne damo titulu...
>>>BrojimIzbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<
Comment
-
Prezadovoljan sam drugim poluvremenom i maestralnom igrom Tepica. Jo, Kinsey i Pavlovic takodje odlicni. Sasa je izginuo veceras
Lepo vece u Pioniru. Misa kupio Duletu poklon, vratio se Berta, Bogdan malo odmorio. Klinci koji su dosli sa roditeljima ne daju Vucicu titulu
Bas lepa atmosfera, iako nije bilo organizovanih navijaca.
Comment
Comment