Mislim da je olaksavajuca okolnost sto nije naskocio nego tako reci proklizao.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by apacrow View Post
Daj, nemoj pisati gluposti. Ako je tako, onda nije trebao ni igrati uopste protiv Reala, jer se znalo
kako cemo proci. Dule je kriv za Bogdanovu povredu isto koliko i Tibodo za povredu Rosea. To je
tako u sportu. Sranja se desavaju.sigpic
Comment
-
A da li Milankov radi vikendom tj. je l` dezuran ako nije moramo ostaviti Bogdana u cekaonici do ponedeljka...
Smehom prekrivam tugu,ne ljutite se.>>>BrojimIzbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<
Comment
-
Originally posted by S-Nash View PostCak i da mu se nista nije desilo, objasni mi sa trenerskog aspekta potez ubacivanja umornog nosioca igre na 13 sekundi do kraja i -23. Nidje veze.It is not the violence that sets a man apart.
It's the distance he's prepared to go.
Comment
-
Originally posted by apacrow View PostZavisi od trenerske filozofije. Neko i na -50 i 5 sekundi do kraja crta napad, i zahteva da se igra full snagom.sigpic
Comment
-
Iz onoga sto sam ja citao/gledao, pa cak i od najvecih svetskih strucnjaka po pitanju povreda
ligamenata da ne postoji zapravo nikakva uzrocno-posledicna veza umora i pucanja ligamenata,
to mogu da tvrde ovi nasi priuceni doktorcici sto daju intervjue po Kuririma. Recimo onaj lik sto
je operisao Rouza je imao super izlaganje na tu temu (ima i na tjubu), i jednostavno je rekao da
je veca verovatno da ce ti klavir pasti na glavu na ulici dok setas tom istom ulicom, nego ako
sedis kuci. Ali, koliko je broj ljudi kojima je klavir pao na glavu na ulici. Poneta je jasna, to je ono
sto sam i ranije naveo: sranja se desavaju.It is not the violence that sets a man apart.
Comment
-
Postoji ta neka veza oko nacina ishrane, kao i kolicine opterecenja kojem se telo izlaze u samom
njegovom razvoju, koju sam i ranije spominjao. Danas, za razliku od 20-30 godina ranije, profesionalni
sportista pocinjes biti vec sa 12-13 godina, u nekim sportovima cak i ranije. Mislim, telo ti je vec tad
izlozeno maksimalnom drilu. Ishrana programirana. Jednostavno citavo telo ti je podredjeno tome.
Jordan je, primera radi, tek u Laney High School, kao sophomore, krenuo nesto ozbiljnije da se bavi
kosarkom, da bi tek godinu-dve nakon toga trasirao svoj put ozbiljnijih treninga.
Iz godine u godinu se belezi trend povecanja broj povreda ligamenta u profesionalnom sportu. E sad,
zbog cega je to tako, mozemo za sad samo da nagadjamo, posto ne postoji neka ozbiljnija studija
koja bi nam dala tacne odrednice zbog cega se to desava.
Znam recimo par likova koji sportiste kljukaju onim cija semenkama, posto navodno pojacavaju strukturu
ligamenata. Mada, opet kazem, sve je to na nekoj teorijskoj bazi.It is not the violence that sets a man apart.
Comment
-
Comment