Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Originally posted by colke995 View PostUpravo to, nije odigrao sjajno, ali daleko je to od "loseg". Zavisi sta je sad to "lose" od igraca do igraca.
Sto se tice Bogdana i Duletovog nezadovoljstva njegovim ucinkom to donekle razumem i to sam objasnio. Bogdan svojim kvalitetom i minutazom koju dobija mora da postize min. 20-25 poena po utakmicu da bi zadovoljio Duletove kriterujume narocito u novonastaloj situaciji kad nema Milosavljica i Tepica koji su u poseku zajedno postizali 15-20 poena na utakmici. Neko mora da nadomesti te poene. Nece valjda Dalo ili Musli nego upravo Kinsi i Bogdan koji su dve nase udarne pesnice. Da su nam Milosavljevic i Tepic zdravi Bogdanova partija bi bila vise nego solidna. Ocigledno Dule smatra da je Bogdan mogao i morao bolje ali ne mogu da prihvatim njegovu ocenu da je odigrao losu utakmicu. Ok, nije postigao 26 poena koje je on mozda ocekivao od njega ali takodje nije postigao 6 poena pa da kaze da je odigrao losu utakmicu. Ako je Kinsi odigrao za 5, Gagic za 4, Bogdan je odigrao bar za 3.
Imam poverenje u Bogdana i mislim da ce eksplodirati u Zagrebu. Posle sinocne utakmice sa kojom sam generalno zadovoljan manje sam skeptican pred vazno gostovanje Ciboni. Mozemo ih dobiti samo da Bogdan bude u svom elemntu, a bice.
Comment
-
Zaista se menja sve i kakve se kampanje vode protiv Partizana... pocev od popularnih portala sa komentarima shatro samih Grobara pa na dalje.
Jadan smo narod, jadni ljudi. Ovde bi se naslo 20-ak hiljada ljudi koji bi znali kako je Nikola Tesla bolje trebao izmisliti struju pa bi krenulo spinovanje,omalovazavanje... itd...itd>>>BrojimIzbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<
Comment
-
U Spaniji se igra turnir ekipa ispod 16 godina. Trenutno nasi klinci igraju protiv Cibone.
Evo stream ako nekoga interesuje:
http://szentistvan.sportopus.com/
#9 Marinkovic i #7 Glisic su najveci talenti.
Comment
-
Comment