Da nema mozda na YT-u cela tekma? Bas bi voleo da je odgledam, nisam bio kod kuce juce pa nisam imao prilike da gledam nase junake.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Mislim da jos nije izaslo ali bice sutra/prekosutra...
Sudije su upropastile utakmice za gledanje ali mislim da je onakav nacin sudjenja vise nama odgovarao ali svejedno ovo je najvaznija pobeda ove sezone u ligi i ako bi dobili Cedevitu u nedelju zavrsili bi fin posao do kraja prvog dela...
Gordon i Musli sve bolji, Milutinov sjajan i lagano postaje druga opcija na petici. steta za Lea ali ce valljda biti spreman za nedelju...Last edited by K.Garnett 5; 20-11-12, 18:43.
Comment
-
Dobijamo Gordona, dobijamo i Milutinova sto me jako raduje. Iskreno, nisam verovao da cemo dobiti Olimpiju u gostima i zato bi voleo da pogledam tekmu natenane.
Maljkovic napustio Cedevitu, mozda mozemo to da iskoristimo u Pioniru, posle ide tesko gostovanje Igokei gde nam nisu velike sanse, ali nisu ni minimalne, ovi klinci mogu da pobede svakoga, kada su mogli da priprete Barseloni i CSKA zasto ne bi mogli i Igokei?
Vise mi je stvarno preko glave ove Arene. Ne znam kakva je situacija sa pravima na prenose jadranske lige i lige sampiona, ali zaista bi voleo kada bi Sport Klub mogao i to da im pokupi narednih godina, jer ovo stvarno nema nikakvog smisla. Ja ne znam da li 5% ljudi u ovoj zemlji ima Arenu, a oni uzeli da prenose domaca takmicenja, bolesno pa nema kud. Ne znam da li postoji drzava u svetu koja nije u stanju da omoguci svojim ljudima da prate domaca takmicenja u svim sportovima. Ovo sto je RTS otkupio mozemo da okacimo macku o rep jer je Arena ta koja diktira sta ce da prenose tako da ubuduce opet necemo moci da gledamo derbi niti bilo koju drugu jaku uktamicu.
Comment
-
Originally posted by Ljuba90 View PostEDIT: Nije arena kriva sto se RTS raspada. Mrzim i jedne i druge, ali jbg.
Comment
-
Ma za RTS me stvarno boli dupe sto se raspada. Pre smo imali pravo i na F1 i na EL i na LS iako se pretplata nije placala. Ta prica o pretplati treba da se zavrsi jednom za sva vremena, jer gospoda iz RTS-a nisu televizija koja nema reklame. I to im je sekunda po reklami najskuplja, tako da, molim lepo. Kako drugi tako i oni.
Da ne idemo u off-topic pricom o RTS, jasno je ko je favorit u duelu Partizan i CSKA Moskve. Ali favoriti su na papiru, na terenu to moraju i da dokazu. Nije da nemamo sanse, ali su znatno manje ne igranjem Lea koji je fantastican ove sezone. Ali, videcemo vec u cetvrtak !Originally posted by BrajkulaVeruj meni, radi kako hoćeš
Brajkula, 2014. N.E
Comment
-
Ja se ni ne secam kada sam poslednji put platio tu pretplatu.
On topic: Mozda smo slabiji na pleju, ali smo zato mnogo jaci na centru posto im ne igra Krle. Ako Gordic bude uspeo koliko toliko da ukroti Teodosica, da ne udje u problem sa faulovima, mislim da mozemo da dobijemo bez obzira na Amerikace koje imaju.
Comment
-
Mozda je ovaj mec prilika da Cakarevic dobije malo vecu minutazu, pratio sam ga jos dok je igrao ovde u Kragujevcu i mislim da sada samo nema samopouzdanja u napadu, ali da je u pitanju odlican kosarkas, definitivno jedan od najboljih odbrambenih igraca trenutno u ligi i jedini koji je koliko-toliko uspeo da cuva Vimsa u Beogradu (ako se secate kad mu je drzao ruku ispred lica).
Comment
-
Dragan jeste budala, igrac koji mi ide na nerve vise od svih, ali covek svakoj pobedi Partizana daje ogroman doprinos, cak i ako ne ubaci puno poena. Najnezahvalniji zadatak u ekipi ima upravo on, jer se od njega ocekuje da ubacuje u napadu i da istovremeno uvek cuva najbolje igrace protivnickog tima. Ja licno mislim da nam takav igrac treba, ne samo u Partizanu vec i u reprezentaciji. On je decko prepun energije a ima i m**a da se zaleti na kos, da iznudi faul...
Comment
Comment