Announcement

Collapse
No announcement yet.

KK Partizan

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Svako ko voli Partizan vise od sebe za 12 meseci moze da skupi 100 evra i da kupi sezonsku,suplje su price da ne moze da se udje na utakmicu.Teze je uci u Pionir bez sezonske nego u Arenu,to je cinjenica.Uostalom ti Grobari sto vole vise Partizan nego sebe nesto ne dolaze na Vojvodinu,Siroki itd.Prosek gledalaca ovih manjih utakmica u Superligi je bio na muda 1000 a karta 100 dinara,pustite me tih podela pravih i laznih Grobara.

    Comment


    • Da naravno je u Srbiji lako izdvojiti 100 evra, nema svako posao kao tvoj majstore. Plus pola tih sezonskih ode i pre nego sto se izdaju, arena ima 22000 mesta a karte budu preskupe.



      Mislis da je bio palestinac ovde? Jeste al' juce, snifao se na Fristajleru sa dve napucane plavuse gde obe ne znaju sta je Partizan, misle da je nov proizvodjac tecnog pudera. Dok je pola tribine bilo na ivici suza i takodje pola tribine nije uslo na Makabi kao ni na vecinu utakmica u LS. Sere mi se na te utakmice i sere mi se od takvih navijaca.

      Comment


      • Legende

        Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

        Comment


        • Kolika god da imas primanja po 9 evra mesecno mozes da odvojis za sezonsku,ej 9 evra.Pametan covek uvek nadje resenje a ostali izgovor.

          Comment


          • Originally posted by Layzick View Post
            Kolika god da imas primanja po 9 evra mesecno mozes da odvojis za sezonsku,ej 9 evra.Pametan covek uvek nadje resenje a ostali izgovor.
            Ja imam gomilu drugara koji jednostavno nisu imali para i nisu mogli da dodju a u Pionir su ulazili, na foru ovako onako, neko skupi pare, nekoga uguramo i taman, ovamo ne moze. Samo fenseraja, na bar kod i te semice. Kad treba da se uzmu pare onda smo moderna evropska drzava i za to se ima, za bilo sta drugo smo jadni i sirotinja.

            Comment


            • Kad treba da se bleji po kaficima i na zurkama ima se para,a kad dodje vreme sezonske pljuje se uprava zbog cene karata.

              Comment


              • Originally posted by Layzick View Post
                Kad treba da se bleji po kaficima i na zurkama ima se para,a kad dodje vreme sezonske pljuje se uprava zbog cene karata.
                Niko od njih ne bleji nigde, vecina igra po nekim smesnim klubovima za neke sitne pare i ne mogu da se skrpe ni ovako da prezive a kamoli da ostane za sezonsku. I niko ne pljuje upravu zbog sezonskih vec zbog arene.

                Comment


                • Klub ne bi preziveo danas da nije bilo te Arene.A svi bleje,i svi bacaju pare na neke gluposti,kao sto rekoh,ko stvarno hoce on ce da skupi za 365 dana 100 evra,svaka druga prica je izlisna.

                  Comment


                  • Originally posted by Layzick View Post
                    Klub ne bi preziveo danas da nije bilo te Arene.A svi bleje,i svi bacaju pare na neke gluposti,kao sto rekoh,ko stvarno hoce on ce da skupi za 365 dana 100 evra,svaka druga prica je izlisna.
                    Preziveo bi, razlika u zaradi nek je i 3 puta veca, to su samo 3 utakmice. A Pionir bi mozda u onoj epizodi proslogodisnjoj doneo i cetvrt finale i jos vecu zaradu.

                    Comment


                    • Razlika je mnogo veca,tolika je da Partizan uopste nema izbora igranja,a KK znaci i 10-15k razlike iako je vise.Sledece sezone nam je prvi prioritet TOp 16,upravo zbog 7 utakmica u Areni.

                      Comment


                      • Originally posted by Layzick View Post
                        Razlika je mnogo veca,tolika je da Partizan uopste nema izbora igranja,a KK znaci i 10-15k razlike iako je vise.Sledece sezone nam je prvi prioritet TOp 16,upravo zbog 7 utakmica u Areni.
                        Lepo cemo se tu provesti, obruci tvrdi, akustika hale smesna, struktura publike ocajna. 4-10 skor.

                        Comment


                        • Ako napravimo dobru ekipu proci cemo u Top 16 makar igrali u Zelezniku.

                          Comment


                          • Originally posted by Layzick View Post
                            Ako napravimo dobru ekipu proci cemo u Top 16 makar igrali u Zelezniku.
                            Pricam o skoru u top16 koji cemo igrati u areni.

                            Comment


                            • Mi prvo treba da udjemo u Top 16 a sve posle toga je bonus.

                              Comment


                              • Originally posted by Layzick View Post
                                Svako ko voli Partizan vise od sebe za 12 meseci moze da skupi 100 evra
                                Toliko gresis da boli...

                                Comment

                                Working...
                                X