Nisu bacene pare kada realno nemate pleja.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Maric91 View PostNe vidim koja je poenta njegovog dolaska kada ce najverovatnije otici na kraju sezone posto mu toliko traje ugovor.Bacene pare u bunar, gledajuci iz mog ugla.
A i bas su male pare u pitanju ;)
Comment
-
Originally posted by NebojsaNS View PostUzeo broj k`o prezimenjak LeBronMVP ima novog omiljenog igraca cini se
Imam neki dobar osecaj kad je ovaj bucko u pitanju. Nije neki nevidjen kvalitet,ali je bas ono sto nam treba - igrac koji ume da probije jako i do samo kraja (by Denda).
Comment
-
Originally posted by Ljuba90 View PostSta znam...Law je dosao sa dobrimCw-omi videli smo kako se to zavrsilo. Covek je zaboravio da igra kosarku,a i nije od koledza imao bitnu ulogu.
Ovaj je bio alfa i omega u Arisu. Iskreno,puno ocekujem od Jamesa
Slazem se sa tobom, mogao bi da bude veliki vin, u prethodnim utakmicama se jako osetilo da vam fali plej. U onoj formi prethodnih mesec dana svaka euroligaska ekipa bi vas dobila.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Originally posted by Ljuba90 View PostSta znam...Law je dosao sa dobrim Cw-om i videli smo kako se to zavrsilo. Covek je zaboravio da igra kosarku,a i nije od koledza imao bitnu ulogu.
Ovaj je bio alfa i omega u Arisu. Iskreno,puno ocekujem od Jamesa
Comment
-
Originally posted by Torima View PostŽivi bili pa videli, mene više brine što Srbija nije iznedrila play-a pa da igra, jelte, u šampionskom timuNa celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Originally posted by NebojsaNS View PostJeste, Miljenovica, ali je on sada na kaljenju. Jeste Mitrovica ali je on delom sam sebe zeznuo, a delom se nije uklopio. Jeste Andjusica. Tu je i Vasa Micic koji je bio najbolji plej u Evropi u svom uzrastu dok se nije povredio. Ima igraca, samo je bila rupa od 3, 4 generacije bez EL klase plejeva, a Partizan realno juri rezultate i nema beskonacno strpljenja. Zato dolaze Amerikanci. Mene mnogo vise brine da ne mozemo da izbacimo normalnog centra xy godina (Raduljica tu i tamo izuzetak). Ove niske svakako vec generacijama pravimo na traci sa manjim pauzama ili zastojima.
Pa zbog čega nam reprezentacija šepa godinama...
Ali ovo je tema KK Šampioni, pardon što skrećem sa temeLast edited by Torima; 07-02-12, 15:21.
Comment
-
Za Miljenovica kazu da je nas najveci talenat u poslednjih 10 godina,a i ja sam odgledao dve njegove tekme
Dete voli da se igra kosarke,sto ja nisam video dugo kod nekog mladog igraca. Nije robot,sto je najvaznije. Dr. Koprivica radi sa njim,a ako znate nesto o njemu,onda ste mirni kao i jaSledece sezone ce igrati u prvom timu Partizana,ne brinite se.
Comment
Comment