Ne,ja samo odgovaram decku na pitanje,ja ia dalje stojim da je Partizan bolji od Radnickog,ali je veceras Radnicki veoma dobro odigrao. ;)
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ljudi ja nisam ni iz kragujevca ni iz Beograda,inace naravno navijam za sve Srpske klubove u evropi,a ovako kod nas za Partizan,samo sam realan i kazem da je radnicki.I svaka cast ljudima iz kluba sto su oformili jak tim jer Srbija nije samo Zvezda i Partizan.
Pozdrav
Comment
-
Originally posted by bice View PostNe,ja samo odgovaram decku na pitanje,ja ia dalje stojim da je Partizan bolji od Radnickog,ali je veceras Radnicki veoma dobro odigrao. ;)
Comment
-
Originally posted by VuK023 View PostLjudi ja nisam ni iz kragujevca ni iz Beograda,inace naravno navijam za sve Srpske klubove u evropi,a ovako kod nas za Partizan,samo sam realan i kazem da je radnicki.I svaka cast ljudima iz kluba sto su oformili jak tim jer Srbija nije samo Zvezda i Partizan.
PozdravNa celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Ma vidim,oladio bi veceras Radnicki 20 al nije hteo da bruka "sampiona".
No necu dzabe da spamujem ovu temu kao sto rece Nebojsa,tako da se diskusija ovde zavrsava,a mogli ste bar da priznate da nista mogli nista da uradite,al' dobro,vasa stvar.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Originally posted by bice View PostMa vidim,oladio bi veceras Radnicki 20 al nije hteo da bruka "sampiona".
No necu dzabe da spamujem ovu temu kao sto rece Nebojsa,tako da se diskusija ovde zavrsava,a mogli ste bar da priznate da nista mogli nista da uradite,al' dobro,vasa stvar.sigpic
Comment
-
Originally posted by bice View PostMa vidim,oladio bi veceras Radnicki 20 al nije hteo da bruka "sampiona".
No necu dzabe da spamujem ovu temu kao sto rece Nebojsa,tako da se diskusija ovde zavrsava,a mogli ste bar da priznate da nista mogli nista da uradite,al' dobro,vasa stvar.
Comment
-
Razumem ja to sve,al Partizn moze da osvoji samo Srpsku ligu nista vise. F4 osvaja Makabi, a Kup Koraca moze cak i Zvezda!Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View Post'' sampiona '' ti majstore moras da procitas definiciju sampiona i da se onda preracunas kada ces da stavis navodnike, mada mozda ne znas kako se koriste? Ko zna.Dreams are coming true.
Comment
-
Originally posted by bice View PostA ti ces mene da ucis kako se stavljaju navodnici,aj ne zasmejavaj me...
Comment
Comment