Announcement

Collapse
No announcement yet.

KK Partizan

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Moze se reci - u skladu sa ocekivanjima.

    Mnogo smo losi.
    Dayman (a-a-ah...)
    Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
    Champion of the sun (a-a-ah...)
    You're a master of karate and friendship
    For everyone

    Comment


    • Prava smo kamenjarska ekipa.

      Ne zna se ko je limitiraniji u ovom segmentu.

      Čak je i glavni snajperist Pejdž bez municije celu sezonu.

      Osim energije i partije Raše Tomasa, te mladog naraštaja Radovanovića ostale ne vredi spominjati niti staviti u kontekst igrača Partizana.

      Ubilo nas lutanje sa trenerima posle Trinkijerija.

      Očajno odrađen prelazni rok i doselekcija na šta bi trebali zahvaliti Nikoli Lončaru koji je samo potvrdio da ovo nije poziv za njega. Drži se ti mikrofona i sukomentatora.

      Dovođenje Perkinsa je zločin protiv čovečnosti. Batališ Mekintajera zarad ove neznalice.

      Videlo se vrlo jasno včrs koliko struka Partizana veruje u Amerikanca dozvolivši mu dva minuta provedena na terenu.

      Sve je u klubu tuga, čemer, jad...

      No da ne kukamo ko neke strine. Treba prionuti na posao i dovesti ljude od znanja , postaviti kakve - takve čvrste temelje i na njima graditi neki novi, snažniji Partizan.

      Nije da su baš sve lađe potonule. Svetlo na kraju tunela postoji samo treba dosegnuti bezbolno i pametno do njega.

      Poslato sa BTV-DL09 pomoću Tapatoka

      Comment


      • "Energija" Raše Tomasa je u stvari igranje za statistiku, nije mu uopšte bitan rezultat.
        Pejdž je neupotrebljiv kada nema akcija za njega koje se završavaju spotup šutem. Prošle godine ih je bilo, ove ne.
        To je samo deo problema, mrzi me sad da ističem koji su još, nekom drugom prilikom.
        “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

        Comment


        • Tomasu zameram lošu selekciju poteza / šuta koju prečesto pokazuje. Zna ući u svoje ludilo, seriju početničkih brljotina koje ekipu uvedu u problem iz ničega. Opet i takav je bolji od ostatka tima. Onda ti jasno sve kakvi su drugi.

          Pejdž ima veliku falinku koja ga može koštati bolje karijere. Ne ume sam sebi izgraditi poziciju za šut. Ukoliko mu se ne naprave dobri blokovi njegov učinak je nikakav.

          Pejdž je igrač koji se hrani samopouzdanjem. Kad "namiriše krv" ume biti zajebano paklen igrač. Najbolje se videlo šta je AT prošle sezone napravio od njega. Napumpovao ga samopouzdanjem te je bio kadar sa parkinga Arene gađati i pogađati trice.

          Naša najveća boljka su propusti na najosetljivijim košarkaškim pozicijama - 1 i 5. Ne zna se gde smo više promašili što je odredilo u kom smeru će se odvijati tok sezone.



          Poslato sa BTV-DL09 pomoću Tapatoka

          Comment


          • Pejdž za 27 minuta igre nije postigao nijedan poen iz igre. Još se pitam zašto mu je dodeljeno srpski pasoš, možda da pojača nekog KLS ligaša kad će dobiti šut kartu iz KKP. Ima 28 godina, a na terenu deluje kao penzioner.

            Najgore jeste da ste pustili Stefana Todorovića zarad tog diletanta.

            Comment


            • Pejdž igra očajnu sezonu ali pisati za nekog da je diletant, neznalica, izbrisavši iz glave prošlu sezonu, gde je bio jedan od jačih "snajpera", stvarno ne pije vodu, nije u redu...

              Nije uspeo preko noći zaboraviti davati sa parkinga, nizati poene ko od šale, biti najjače oruđe u mašineriji AT.

              Ove sezone je iznimno loš. Utopio se u sivilo ko ceo tim, nema samopouzdanje samim tim forma varira zato igra ispod svakog nivoa.



              Poslato sa ANA-NX9 pomoću Tapatoka

              Comment


              • Jos malo pa se zavrsava ova mucna sezona.

                Ovo sto je Partizanu radjeno od 2013. godine, od poslednje selekcije Duletovih beba i od onakvog F4 Laktasima i najmladjeg sampiona je za jedanu kriminalisticku seriju.

                Naravno glavni negativac u citavoj seriji je ova vlast, dok tu ima dosta sporednih negativnih likova o kojima cemo drugom prilikom.

                Dakle pilot epizoda je o toj 12/13. kada je verovatno u EL igrao najmladji i najeftiniji tim u ovom veku.
                Prvi plej 20 godina, bekovi 23 i 20, krila 23 i 20, krilni centri 22 i 21, centri 22, 21 i 18 godina.
                Zaista neverovatna slelekcija jednog od najvecih stvaralaca na svetu, poslednjeg svoje vrste, Duska Vujosevica.
                Em je dobio sraman budzet za jednog evroligasa, em su ga nastavili kasapiti i u narednim sezonama.

                Ipak, razumem i mrznju glavnih negativaca ove buduce serije, proveli su najlepse godine u mrznji prema jednom predivnom klubu punom ljubavi i uspeha. Ali njihova osveta ce se ispostaviti jako surovom.

                Sveli su taj uspesni klub na prosjacki stap, zavrnuli sve slavine, proterali sponzore, do te mere da smo imali vise poluamaterskih igraca na probi lokalnog zonasa. Navijaci se nisu predavali, kupovali su sezonke u rekordnom broju, organizovali dobrotvnorne vecere, sakupljali novac, ali nisu mogli da pobede jedno od najvecih zla na politickoj i sportskoj sceni.

                Ono sto je jos surovije je sto nisu zeleli da nas totalno ugase, osecali su prazninu, mrznja se gomilala i resili su da nas ozive kako bi nas nastavili ponizavati.

                Tako smo imali male herojske skokove pod Dziletom gde su mogli lako da se zajebu, ali su nas ubzo vratili gde im odlicno pasemo.

                Ipak, najveci propust je napravljen kada su dozvolili dolazak jos jednog madjionicara, modernog, prijatnog, ni slutili nisu sta moze da napravi sa skropmnim budzetom i svojim znanjem koje je usavrsavao gledajuci upravo gore pomenutog velikog Duleta.

                Andrea je vratio Duletov duh, od gomile anonimusa napravio delove perfektne masinerije i za samo 8 meseci od kante za popravljanje razlike stvorio prekrasan parni valjak koji melje sve pred sobom.

                To je upalilo lampice kod nasih negativaca i brze bolje najurili su jedinu pretnju njihovom izivljavanju i dobili smo ovu sezonu.
                Jedino ih je zajebalo to sto su oni jos gori aku u razmeru ubacimo ulozen novac.

                To je dovoljno materijala za 3 sezone po 10 epizoda, ali se plasim da ce kvalitet od 4 naglo opasti, jer je glavni negativac ukapirao da nema zajebavanja kao sa Duletom u pocektu, Dziletom u sredini i Andreom na kraju.

                Naredne epizode bice predvidljive, dosadne, bez velikih uzbudjenja.
                Nazalost, negativac ce dobiti sta je zeleo, a publika ima priliku da se pobuni vec naredne godine i kaze sta misli o ovoj jako lose reziranoj seriji i da pokrenu novi projekat koji promovise sport, takmicenje, zdravlje... a ne da leci necije frustracije.

                Do nekih novih vremena...

                Comment


                • Za neupućene novinare ili forumaše, novi sportski direktor KKP Zoran Savić odavno nije više menadžer Voji Stojanoviću. Vojo je kod Ristovića (Oktagon).

                  Comment


                  • Trinkijeri je otišao na bolje, to je jedina istina.
                    “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

                    Comment


                    • Da se pitam u KKP-u, trenutno, ostavio bih samo Jaramaza, Trifunovica, mozda Pejdza (mada je po meni onaj Dreksler ili kako se vec zove iz Mladosti, upotrebljiviji igrac,uz duzno postovanje pejdza) i odabrao 1-2 juniora ne nuzno iz svoje skole. U srbiji bih trgovao 3-4 igraca ka npr Josilo, Dalibor Ilic, Miletic...zavisi od koncepcije...i maksimum 5 stranaca. za pocetak sezone samo 4 stranca pa u slucaju da sve krene kako treba eventualno doselektovati jos jednog.

                      Comment


                      • Tri stranca maksimum,sve preko toga ide ka divljanju,jurenju statistike,ovako trojicu nekako mozes da uklopis,da im objasnis sta je kosarka ako imaju neku inteligenciju.
                        Pre svega treba nam kvalitetan trener,ne zalim uopste za ovim Zabarom,toliko nasih dobrih trenera a niko da pomogne Partizanu,verovatno zato sto vide kakva se politika vodi.
                        Zeljko Obradovic,Partizanovac,slobodan trener,verujem da bi radio i za mnogo manje para da ovde nisu uslovi kao na divljem zapadu,nema igraca koji nas nije tuzio za neplacanje,trenera,a tek ovaj faktor tzv.navijaca.

                        Comment


                        • Nerealno je tri stranca , a da ambicije budu top 4 aba lige a jos da razvijas mlade igrace i to odmah hoces prve godine. Zeljko Obradovic nije realan. Ja bih volio da vidim njega u aba ligi. Ali bojim se da to ne treba ni spominjati.

                          Comment


                          • Pa evo sad imamo gomilu stranaca i gde smo,sta je gore od ovoga,da ispadnemo iz ABA lige,onda daj bar da ispadnemo sa nasim klincima,da znam sto smo ispali a ne da nas tamo dovedu razvojni Amerikanci.
                            Za dve,tri godine ti klinci ne samo da bi se vratili u ABA ligu nego bi i evrokup mogli ravnopravno da igraju,kasnije evroligu,dobili bi reprezentativce Srbije,napravili evroligaske igrace,ovako nemamo nista,10 godina je proslo,niti trofeja,niti evrolige,niti igraca za reprezentaciju.

                            Comment


                            • Плеј број 10 јуниори ККП,чини ми се да спикер рече Петровић-кидалица!Штета што је само низак баш...Да је мало виши,имали би сте плеја за будућност!Надам се да ће се момак показати у сениорима!

                              Comment


                              • Danguba pokidao.
                                Dayman (a-a-ah...)
                                Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
                                Champion of the sun (a-a-ah...)
                                You're a master of karate and friendship
                                For everyone

                                Comment

                                Working...
                                X