Announcement

Collapse
No announcement yet.

KK Partizan

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Čovek sam kaže da je prošle godine davao i ono sto nije ima,da se zaduživao,kockao se nadajući se El i izgubio! ako su i za to krivi igrači svaka čast!
    Ko je dogovarao Parahuskog,ko je Trinkiju obećavao kule i gradove,porez u Italiji,ko je dovodio Pejnersa,Adngolu,ko je ostao duzan svima koji su ugovore raskinuli? Ko je oterao Gordu i Kodija i ostao bez pleja,ko je doveo malokrvnog Filipovskog . . .ma nije to Ostoja i Lončar. . .krivi su igrači
    Na celom svetu mi je sve,da živim ne mogu bez nje. . .

    Comment


    • Pa zar mislis da bi Trinkijeri dosao da mu nisu obecani kule i gradovi, date odresene ruke da dovodi igrace? Islo se na svrgavanje zvezde i povratak u EL i to je ok, Ostoja obezbedio lovu. Ovaj roster je trebao da pobedi Borac, Trento i Metropoliten i bez trenera. Otkazi plejmejkerima su usledili posle kad su kola vec krenila nizbrdo

      Comment


      • Nije Filipovski malokrvan vec je zaduzio tim koji je bio pred ambisom. Svakako kad bi birao on svoja pojacanja da bi to drugacije bilo. Nije ostoja obezbedio pare vec je to obezbedio psihopata kad su se blizili izbori ko misli da je Ostoja mogao da obezbedi te pare taj je sleteo sa Marsa...isto kao sto je i Covic obezbedio pare za Zvezdu i oboje su dali ''svoje'' pare ili oni pronasli sponzore.

        Da je ovo normalna zemlja Ostoja bi i dalje imao svoju limarsku radnju a partizane bi vodio Danilovic, Divac mozda cak i Zeljko....Ostoja je svirac qrcu, bori se on tu nema spora,ali realno lik je potrcko i glupje ko tri qrca jr da je pametan ne bi mu dali partizan da vodi.

        Bas citam njegovu karijeru i vidim imao sam limarsku radnju, malo blejao po Italiji i vratio se i otvorio firmu koja ima ubrzo 700 zaposlenih.....CV za pozeleti ne samo u Srbiji...

        Da je uzeo sa Trinkijerijem titulu biobi ''legenda'' kao sto Zvezda ima svoju ''legendu''...sve je stvar koliko kome da psihopata jer je novac u evropskoj kosarci extremno bitan....moze se ponekad desiti neko cudo,ali kao sto znamo cuda se ne desavaju svaki dan...

        Trinkijeri gde god je isao od Kantua pa do Bayerna taj tim je bio prepun para sto je i normalno i on je veoma kvalitetan trener,jedan od najboljih koja je ABA videla uz Duloa i Deja...

        Uglavnom, Psihopata je tad dao relativno ravnopravnu borbu izmedju jednog EL i EC kluba...

        Prvo sto radi predsednik je da dovede dobrog SD, dobrog trenera i to je njegov deo posla uz obezbedjivanje budzta da se tim ljudima dovede tim za planove koje su zamislili....sve je to tako i ovde bilo sem sto je pare obezbedio psihopata..
        3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
        6× Montenegrin League champion (2007–2012)
        3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
        2× German League champion (2018, 2019)
        6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
        4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
        2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)

        Comment


        • Smešno je pričati o nekakvim budžetima kada su ti glavna pojačanja
          igrači Sasarija, Holona, Burgosa, Ritasa, Turk Telekoma...

          Znam da je čiča dobar mod i pustio vas da divljate po forumu, ali ne morate ponavljati gluposti kao da smo doveli pola EL i EC.

          Tim je bio kompaktan i Trinki ih je u stilu DV držao kao jedan, ali daleko da su to bili kvalitetni pojedinci i dokazani igrači na nivou EL ili EC.

          Ako vam je topik zaključan, ne morate ovde nastavljati.

          Comment


          • Upravo je jedino Trinki bio taj ključni tas na vagi koji je trenerskim znanjem, harizmom, uspeo od polutana napraviti kompaktibalan kolektiv. Znala se svačija uloga. Nisi mogao biti van šablona niti izmišljati "toplu vodu". Čim je Žabar digao sidro, ne ulazim u razloge, jer ne verujem ni jednoj strani baš, igrači su se vratili na stari mod gde su se raspršili i nestali poput mehura.

            Ni jedan od dvojice trenera nije uspostavio hijerarhiju i poverenje kod igrača. Ostoja je umislio kako je dovoljno zadržati postojeći kadar i bez preterano grašaka znoja rezultat će biti identičan kao pre prekida zbog Korone. MALO MORGEN...

            Pomno sam pročitao intervju Filipovskog gde je između ostalog Slovenac rekao kako među igračima nije vladala nikakva komunikacija. Bukvalno samo što nije zacvilio i izustio kako ih bolela ona stvar. Redovna i dobra plata.

            Ako ima istine u Sašovim navodima za mene su ovi igrači (izuzimajući juniore) vreća govana koji su oskrnavili sveto ime Partizana.

            Comment


            • Daj link od tog intervjua

              Comment


              • Originally posted by Marcus View Post
                Pa zar mislis da bi Trinkijeri dosao da mu nisu obecani kule i gradovi, date odresene ruke da dovodi igrace? Islo se na svrgavanje zvezde i povratak u EL i to je ok, Ostoja obezbedio lovu. Ovaj roster je trebao da pobedi Borac, Trento i Metropoliten i bez trenera. Otkazi plejmejkerima su usledili posle kad su kola vec krenila nizbrdo
                Aman čoveče nije obezbedio nista,lagao,obećavao a sada će ma plaćaju to sa kamatama narednih 3-5 god. . .jel sad razumes?
                Na celom svetu mi je sve,da živim ne mogu bez nje. . .

                Comment


                • Originally posted by Nemam_ti_kad View Post
                  Daj link od tog intervjua
                  'Ebem ga gde ga sad naći.
                  Mislim da ga imalo na SK i Mondu ako me sećanje služi.
                  Negde sam nabasao i pročitao. Čak je bilo i u video formi.

                  Poslato sa BTV-DL09 pomoću Tapatoka

                  Comment


                  • Originally posted by Nemam_ti_kad View Post
                    Daj link od tog intervjua
                    https://sportklub.rs/blog/branimir-s...upirem-prstom/
                    Можда је на ово мислио РПЗ

                    Comment


                    • Dobra vest što je plej Petrović (2003.) potpisao ugovor. Kamoli sreće da se tako radilo i prošle sezone, ne biste onda ostali bez Todorovića (2002.) i Stefanovića (2002.) koji sad dobija po koji minut iako će naredne sezone igrati na Juta Univerzitetu.

                      Comment


                      • Mediji javljaju da ce Zoran Savic biti novi sportski direktor.
                        sloboda ili ništa

                        Comment


                        • Biće itekako zanimljivo ako ikada dođe do nekog sastanka između sportskog direktora KKP Zorana Savića i potpredsednika KSS za mušku košarku Nenada Krstića.

                          Comment


                          • Originally posted by jordan loyd View Post
                            Aman čoveče nije obezbedio nista,lagao,obećavao a sada će ma plaćaju to sa kamatama narednih 3-5 god. . .jel sad razumes?
                            Pa to je modus operandi funkcionisanja klubova kod nas. Drzavni klubovi nemaju realne izvore niti stvaraju profir. Oni se i dalje takmice , potpisuju igrace nisu blokirani BATom. Prijektovani budzet nikad nije zatvoren. Ali poenta je da su pare ulazile u klub i to ne male i da je postojao plan povratka u EL. Vecina rostera je sacuvana i neopravdano je ovakav score u svim takmicenjima. Najmanji krivac je Ostoja tu. Na kraju krajeva nebitno. Tvoj stav je drugaciji

                            Comment


                            • Igraci su potpuno pali. Imali su do prekida savrsenu sezonu, bilo na korak do cilja i odjednom je sve palo u vodu. Svi su potonuli psihicki, plus si Trinkijerija zamenio Scepom(uz duzno postovanje) i to je to. Nema tu velike filozofije. Nije da su to sad ne znam koliko kvalitetni igraci, pre ce biti da ih je trener sjajno poslozio i izvukao maksimum iz (skoro) svakog od njih. Ja ih donekle i razumem, tesko je vratiti se posle svega toga. Plus je svako pojacsnje promaseno, mada verujem da bi kod Trinkijerija pokazali kvalitet. Ne moze Dangubic da se dize iz driblinga na sut tokom cele sezone kao da je Jordan.


                              Da me ne shvatite pogresno, svakako su kvalitetniji od onoga sto su igrali i pokazali ove sezone.
                              Last edited by mark !t zer0; 12-03-21, 14:57.
                              sloboda ili ništa

                              Comment


                              • Žurnal: Zoran Lukić prvi pik za novog trenera Partizana

                                https://www.mozzartsport.com/kosarka...rtizana/381317

                                Comment

                                Working...
                                X