Announcement

Collapse
No announcement yet.

Juventus FC

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Limitiran kao novogodišnje izdanje Koka-Kole

    Comment


    • MarkoRadović ‏@afriyieacquah 6m
      Iako svi pričaju da će Tijago Mota produžiti ugovor sa PSŽ,nije sve tako sjajno, u raskoraku su. Čak se pominje i Juventus kao zainteresovan
      Zanimljivo, ali ne verujem

      Comment


      • Priča se da ga Juve dovodi kao zamenu za Pirla, mada kako je ovaj podiže formu sve manje sumnjam da neće dobiti produženje ugovora. Protiv Parme se najbolje videlo koliko nam znači, totalnod ruga dimenzija fudbala od njegovog ulaska, a i meč pre toga sa Katanijom iskidao, te i ovaj večeras sa Realom je bila totalna dominacija veznim redom.

        Videćemo.

        Comment


        • Jos jednom pominjem da sam prezadovoljan sa 4-3-3 formacijom i voleo bih da je vidim protiv Napolija.
          Odlicno igramo sa ovom formacijom i zeleo bih da je malo cesce koristimo.
          Dreams are coming true.


          Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

          Comment


          • Pa nikad ne moze bolji fudbal da bude sa 3-5-2. Normalno dosta zavisi i od trenera ali i pre sam pricao da u Evropi nista ne mozes da uradis sa 3-5-2 (protiv iole ozbiljnijih ekipa, samelju te lagano). 4-3-3 lagano, mada je 4-2-3-1 uz direktan fudbal i visoki presing keva nad kevama.
            sigpic

            http://www.sportklub.info/nemanja-nikolic-u-rostovu

            Comment



            • Što se tiče 4-3-3 i meni se dopada, lakše stvaramo šanse pred protivničkim golom samo sumnjam da ćemo igrati tako i u Seriji A, možda protiv Napolija, jer gledaj sa 3-5-2 Konte želi da kroz posed pregazi protivnika i to nam u Italiji ide odlično jer retko koji klub (a mislim da ni Rafa neće na Areni izaći da igra jak visok presing) igra jak visok presing gde takva postava ima problema da prenese loptu na protivničku polovinu kao što je to bio slučaj sa Bajernom, ovako u Seriji A protivnici se zakucaju u svoj 16 i mi polako sa posedom okolo okolo dok ih ne probijemo sa 7 igrača, nekada i 8, a 3 štopera služe pozadi kao neka vrsta osiguravača. Ne znam da li će Konte pokušati 4-3-3 kao sinoć jer je ta formacija izgledala kada nemamo posed najčešće kao 4-5-1 ili eventualno 4-4-2 i onda mi igramo jak visok presing uzmemo loptu i brzo se transformišemo, plus imamo odličan vezni red za tu formaciju, Pogba i Vidial igraju u oba pravca vanvasionski i onda kidamo dok oni mogu da održe tempo. Na kraju nzm da li sam napisao Konte je rekao da ćemo u Evropi uvek igrati 4-3-3, za Italiju ništa nije rekao i ja sam zadovojan, dovoljan nam je 3-5-2 da uzmemo treći uzastopni Skudeto, siguran sam.

              Evo šta kaže CR o sinoćnom meču

              Real Madrid’s Cristiano Ronaldo expects winless Juventus to qualify from their Champions League group.

              The Old Lady are bottom of their section after collecting just three points from four games, but the Portuguese wizard insists the Old Lady are still alive.

              Juventus are a very strong team,” the former Manchester United man noted. “They are certainly competitive and I think they’ll qualify in second from the group.”

              The Turin giants will entertain Copenhagen and travel to Galatasaray in their last two games.

              Ronaldo was again on target last night as his eighth Champions League goal of the season helped Madrid collect a 2-2 draw at Juve.

              “I am happy with my eight goals, but will try to score more,” he added. “We are almost through, we need another point but it is almost done and we are happy.

              “In the first we didn’t play very well, we were very defensive. Then the Coach told us we had to attack, we had to use the flanks and that is what we did and it worked.”
              Evo ga i Konte neposredno nakon meča za Skaj

              Antonio Conte is confident Juventus “emerge fortified” from their 2-2 draw with Real Madrid.

              “I’d rate our performance very highly. The team did very well and the first half was perfect in every respect, organisation, quality and intensity,” he told Sky Sport Italia.

              “In the second half we suffered a little at keeping that tempo with such a packed fixture list. When the intensity drops against Real Madrid, you inevitably risk paying the price, especially when Cristiano Ronaldo and Gareth Bale are running at you on the counter.

              “Iker Casillas was Man of the Match in my view and saved Real Madrid on several occasions.”

              Copenhagen beat Galatasaray 1-0 this evening, so in theory Juventus could qualify if they beat the Danes and earn a draw in Istanbul.

              “We have absolutely made a step forward and are obliged to beat Copenhagen. In my view, we have picked up far fewer points than we deserved to in this group. Tonight the draw could’ve been a win, but Real Madrid are an Armada with players who can change the game at any moment.

              “What satisfies me the most is the hunger these players put on to the field and the way they faced Real Madrid openly. We weren’t nervous or too respectful and that is how it should be for us to grow in the Champions League.

              “We proved on the pitch that the difference in economic strength between the clubs was really not that visible.

              “We reached the Champions League quarter-finals last season and are still alive now, which is what counts. We need to continue playing with this intensity against anyone, including Real Madrid.

              “After last year’s valuable experience, I am convinced that if we get through the group phase then we can have our say in the Champions League. We have a gap with European powerhouses like Real Madrid and Bayern Munich, particularly one of experience.

              “We emerge fortified from this match. We have to realise that regardless of the financial situation, we do our talking on the pitch.”

              Think you know your Italian football? Share your knowled
              Last edited by Brajkula; 06-11-13, 11:08.

              Comment


              • Bravo Juve, vrlo je realan prolaz dalje. Galatasaraj je žestoko podbacio, žestoko...
                IO NON RUBO IL CAMPIONATO
                ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
                C'E SOLO L'INTER

                Comment


                • Originally posted by Condition23 View Post
                  Pa nikad ne moze bolji fudbal da bude sa 3-5-2. Normalno dosta zavisi i od trenera ali i pre sam pricao da u Evropi nista ne mozes da uradis sa 3-5-2 (protiv iole ozbiljnijih ekipa, samelju te lagano). 4-3-3 lagano, mada je 4-2-3-1 uz direktan fudbal i visoki presing keva nad kevama.
                  Videćemo Valterov Inter nadam se što pre i prosudićemo...
                  IO NON RUBO IL CAMPIONATO
                  ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
                  C'E SOLO L'INTER

                  Comment


                  • Originally posted by Il Capitano View Post
                    Videćemo Valterov Inter nadam se što pre i prosudićemo...
                    Ispadao Valter sa Napolijem od Čelzija nako 3:1 kod kuće sa 3-5-2...i ja sam dugo bio u zabludi sa tih 3-5-2 u Evropi, ali kada vidim kako se Juventus mučio sa istim protiv Kopenhagena i Galate, te prošle sezone, sve mi je jasno, mada je taj isti 3-5-2 pretukao Čelzi, ali Čelzi koji je u tom trenutku bio u opasnom kanalu.

                    Mišljenja sam da ne može 3-5-2 protiv visokog presinga, baš se teško tako prenosi lopta od svog gola ka protivničkoj polovini, videlo se protiv Bajerna najpre, ali sada kada se malo zamislim taj Bajern je pocepao Barsu koja fura 4-3-3 sa dosta ubedljivijom razlikom u dvomeču.

                    Comment


                    • Originally posted by Il Capitano View Post
                      Videćemo Valterov Inter nadam se što pre i prosudićemo...
                      Ma u Seriji A lagano, tu ne sporim 3-5-2 ali ne mozes u Evropi nista ozbiljnije da uradis. Evo zamisli da neko u finalu LS igra 3-5-2 :/ Ja npr ne mogu da zamislim.

                      Originally posted by Brajkula View Post
                      Mišljenja sam da ne može 3-5-2 protiv visokog presinga, baš se teško tako prenosi lopta od svog gola ka protivničkoj polovini, videlo se protiv Bajerna najpre, ali sada kada se malo zamislim taj Bajern je pocepao Barsu koja fura 4-3-3 sa dosta ubedljivijom razlikom u dvomeču.
                      Svakako bi Juventus koliko toliko odigrao bolje sa 4-3-3 protiv Bajerna iz prosle sezone. Plus sto je taj Bajern bio nemoguc tako da ni poredjenje sa Barsinih 4-3-3 (i neprepoznatljiva igra u odnosu na prethodne sezone) ne pije vodu. Pa video si i sam da je jedino Borusija mogla da parira. Finale LS obe formacije 4-2-3-1 i ne zna se ko lepse igra tokom cele godine, milina da te uhvati.

                      Evo i ti zamisli bilo koju ekipu protiv Bajerna ili Borusije sa 3-5-2? Izvuces X i da zapises taj datum kao najvecu senzaciju.
                      sigpic

                      http://www.sportklub.info/nemanja-nikolic-u-rostovu

                      Comment


                      • Sad si me bacio u rebus da li bi Juve prošao Bajern da je igrao 4-3-3

                        Comment


                        • Procitah negde na fb-u da ce Cerci preci u Juventus u januaru ne znam koliko je ovo istinito ali svakako bi bilo dobro pojacanje,s tim sto bi gotovo sigurno neko od sadasnjih veznjaka napustio klub.
                          Dreams are coming true.


                          Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

                          Comment


                          • Jest da Cerci nije neko zvucno ime, niti ima iskustvo u velikim klubovima, al nebi bilo lose imati ga u timu zbog njegovih karakteristika. AKo bi ga doveli u januaru sigurno bi promenili formaciju u 4-3-3

                            Comment


                            • Pa ako dođe, dovešćemo ga zbog 4-3-3, da nam Markizio ne igra AMR, a i konte uporno izbegava tu formaciju zbog nedostatka igrača koji mogu da joj odgovore, u LŠ je primoran jer vidi da 3-5-2 ne pije vodu.

                              Sada koliko će nas koštati Ćerći, ako su nas komšije zavalile za Ogbonu onoliko, cenim da nas ni ovog puta neće štedeti, plus Ćerći ubija, kako prošle, tako i na početku ove sezone, 7 golova i 3 asistencije....neće jeftino to da bude, osim ako ne pristanu oni na neki dogovr tipa Padoin ili Peluso + pare

                              Ja sam zadovoljan, meni je on mnogo jak igrač, možda i najjači na poziciji AMR u ligi uz Kandrevu i Ljajića i eto Žervinja koji kida u Romi. Odličan posao i ja se ne iznenađujem ovom potezu jer je Ćerći Italijan.

                              Comment


                              • Mogao bi on uspeti kod nas, ali pod uslovom da pomaze odbrani tj mora da bude fizicki spreman. Jest prodoran, dribler i brz, ali sve to pada u vodu ako ne bude igrao i defanzivu. Krasic nije mogao da igra kod Contea upravo zbog toga, ocajan je u defanzivi.

                                Cerci je Italijan, navikao je na Italijanski fudbal, al bojim se da mu dres Juventusa ne bude tezak. Jer ako nisi mudonja nije ti mesto u velikom klubu, jer tu je pritisak ogroman

                                Comment

                                Working...
                                X