Sretan rodendan
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Juventus FC
Collapse
X
-
Знао сам да је овај човек Божанство, али оволико ? Висококвалитетна персона, висококвалитетни мајстор фудбала, Бог у копачкама, суперлативи само, суперлативи ! ! ! Alessando Del Piero per sempre ! ! !
И уколико неко није гледао овај подужи видео о каријери ове живе легенде, топло препоручујем
И ово ме је натерало де се сетим оног чуда пре пар година када је дигао једну девојчицу из коме, лепо је написао овај новинар курира " Свети Алеснадро..."
Comment
-
-
Добар је Икарди, врх, но јбг не можемо све ми купити
Иначе данас Шпанци преносе да смо потписали Алексиса Санчеза, те да исти долази на лето. Наводно Видал имао пресудну улогу јер су обојица из Чилеа, те и да је Виланова дао зелено светло.
Исто се пише да млади Бразилац Дориа долази на лето и да ће одмах бити прослеђен ан позајмицу Парми или Сасуолу. ;)
Comment
-
Кад смо код новог капитена ево и једне занимљиве слике, случајност или не....хм ;)
Додаћу и Видалову данашњу изјаву поводом писања појединих медија да иде на лето у Бајерн, ово је уједно трћи пут за десет дана да демантује гласине које говоре да он одлази на лето:
Novinari koji pisu da idem u Bayern lupetaju gluposti !
Ostajem u Juventusu do kraja karijere !
Klub je gladan uspeha i trofeja kao i ja !Last edited by Brajkula; 24-03-13, 19:57.
Comment
-
Ма која случајност, копира га као Коби Џордана.
Што се тиче Видала, сигурно да неће отићи из Јувеа ускоро. Али много пута у историји се показало да не треба веровати некоме кад нешто обећа. Тј. нисам сигуран да ће остати до краја каријере у Јувентусу, али то сад није ни битно.Arise, Serbia!
You fell asleep long ago,
And have lain in the dark.
Now wake up
And rouse the Serbs!
sigpic
Comment
Comment