Cuj finale prije finala,a ucesnici tog duela nisu ni Real ni Barcelona,to cak ne moze ni da se nazove tako...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Juventus FC
Collapse
X
-
-
-
Originally posted by Black Mamba 24 View PostZasto Real,ljudi nisu odigrali finale 11 godina ?
A ovo je samo jedna izreka kojom se pokazuje koliko je zanimljiv duel, nista vise.
Ne bih dalje na ovu temu,smara me izuzetno...ne moze nikako da se kaze finale prije finala ako nisu ucesnici barem jedan od ova dva tima,pa cak ni u teatralnoj najavi da se poveca zanimljivost duelaZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostJeste ali su Real i Barcelona u zadnjih 16 godina(biram i ja zanimljive brojeve kao i ti,11 ili 16 sta fali) 6 puta bili prvaci
Ne bih dalje na ovu temu,smara me izuzetno...ne moze nikako da se kaze finale prije finala ako nisu ucesnici barem jedan od ova dva tima,pa cak ni u teatralnoj najavi da se poveca zanimljivost duela
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostЗа Барселону ок, али што Реал ? У лиги нису одминантни, у Лиги Шампиона такође, није ми то јасно, реци што једном а не само да напишеш "не може да се назове" и то је то. Манчестер вас био бољи, добила вас Борусија, на основу чега да ти кажеш да је пре Реал-Бајерн нпр. финале пре финала, него нпр. Јувентус-Бајерн ?
Nemam snage vise s tobom da se raspravljam misli sta hoces...Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostJeste ali su Real i Barcelona u zadnjih 16 godina(biram i ja zanimljive brojeve kao i ti,11 ili 16 sta fali) 6 puta bili prvaci
Ne bih dalje na ovu temu,smara me izuzetno...ne moze nikako da se kaze finale prije finala ako nisu ucesnici barem jedan od ova dva tima,pa cak ni u teatralnoj najavi da se poveca zanimljivost duela
Eto jedan od dva najbolja tima ( Bayern/Barselona) i Juventus. Mislim da se moze nazvati.
A to za 11, pa valjda je Real poslednji put igrao 2002. finale. Evo uzecemo 10 godina, Real 0 finala, sve Barselona.
I za Nemacka-Italija je bio isti slucaj, nikakve argumente niste iznosili, samo " meni je Nemacka bolja i gotova prica" .Last edited by Black Mamba 24; 24-03-13, 21:01.sigpic
Comment
-
Jel' bitno ko najvise zasluzuje u krajnosti ? Bajern i Barselona verovatno najvise zasluzuju ali opet to ne igra nikakvu ulogu , bar ne u fudbaluSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostNapisao sam sad post od metar,ali mi ga nije prihvatio forum pala mi konekcija,drugi put
A ti se pravis budala ako ti ja nisam dao svoje argumente za Njemacku;)
A dobra strana ovog foruma je sto se postovi ne brisu kad padne konekcija, samo ides na "back" i vratiti sve ispisano.sigpic
Comment
-
Originally posted by Black Mamba 24 View PostEvo sada cu ponovo prelastati, mozda sam zaboravio.
A dobra strana ovog foruma je sto se postovi ne brisu kad padne konekcija, samo ides na "back" i vratiti sve ispisano.
Kad budem raspolozen napisat cu opetZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
Comment