Свака част сусједима,остало је и даље жара у Хрватској кошарци и ако је Цедевита отишла у Словенију...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
POMRAĆENJE UMA - IZVAN REALNOG...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Tema će biti jedno vreme zaključana.
Malo je i neravnopravna borba jer je daleko manje navijača Partizana od Zvezde na forumu.
A i malo ste preterali (očekivano kad krenu ovakva prepucavanja), ne svi, ima i pojedinaca koji na pravi način shvataju ovu temu.
Comment
-
Znači, časove ljubavi odbili Teo i Bjelica, Kalinu otima Barsa (ako kupe Kobru i vi profitirate) i Jović se povredio pa ne znamo da li je on vas odjebao ili vi njega.
Total: Punter Kevin.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Baš se i nisu ispromašivali™, u pitanju je jedan od najrenomiranijih košarkaških portala. Najveći ugovor koji je neki košarkaš dobio u Srbiji, drugi nije ni blizu ovog.Originally posted by Ljuba90 View PostEurohoops je Partizanov direktor, PR sluzba? Ili je to agent Puntera? Ili su se oni vec ispromasivali ihahaj? Ali nije ni vazno, neka prima i 10 miliona, nije razlog da nam zagadjujete temu.
Zaustavi se sada ovde, ja bih bio zahvalan.
Sportski pozdrav.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
lepo sam se nasmejao pred spavanje

Comment