Ma kakvi, samo ti nastavi da navijaš za njega. To je lepo od tebe.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
POMRAĆENJE UMA - IZVAN REALNOG...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by dekkard View PostSlažem se.3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Lošmi počeo si da me pratiš na svim PDF-ovima i da mi prepravljaš postove... Očigledno da me gotiviš ali nećeš to sebi da priznaš..
Da čestitam prvo Zvezdi pobedu večeras, uhvatio sam malo pred kraj, odlično je Zvezda odigrala završnicu, mi smo se izglupirali sa faulovima ali dobro, Zvezda je bila bolja za Bilija i zasluženo pobedila. Davidovac je takodje bio odličan, odlična partija..
Tekma protiv Future najbitnija u sezonu, zaboraviti Virtus, sve karte na Budućnost. Partizan sa prednošću terena može da ide do kraja, bez toga ne.Last edited by Chiwwi; 03-02-20, 20:57.
Comment
-
Originally posted by Karamazov View PostSreća vaša nije igrao Boriša, inače bi bilo kuku vama.Spoiler"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by Karamazov View PostSreća vaša nije igrao Boriša, inače bi bilo kuku vama.Spoiler[emoji3]“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
Comment