Originally posted by Cooper
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
POMRAĆENJE UMA - IZVAN REALNOG...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Partizan je po recima Ostoje vratio za 15 meseci 4 miliona evra duga??????????????
Kad tome dodamo igracki kadar, placanje Mute Nikolica, Brauna, Trinkijerija, 9 stranaca, ostale igrace dolazimo do podataka da je budzet oko 7 miliona evra.
Te pare nema ni Buducnost.
Brze-Bolje-Jace
Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka
Comment
-
Originally posted by Cooper View PostJoš 12 i kao Zvezda.
Bez zamrzavanja i navijanja za drugi klub.
Uzmi procitaj interviju Ostoje. Nije tesko. Pismen si.
Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka
Comment
-
Istine radi, dug kad je odlazio Danilović bio je 5 miliona, kad je odlazio Pek 4,5 miliona, a sad je navodno preko 3 i to nije uračunat spor sa bankom koji još traje.
Tako da je dug više manje ne primenjen već 7 godina.
Priče o 7 milona su za malu decu.
Imate lepo sve u apr, tamo gde piše da ste samo za 2017. potrošili oko 8 miliona.
Comment
-
Renfro među crno-bele dolazi iz španske Manrese sa potpisom ugovora do kraja sezone.
Iskusni 32-godišnji plejmejker ove sezone u španskom prvenstvu prosečno je beležio 14,5 poena i 5,7 asistencija, pre nego što je iskoristio izlaznu opciju da potpiše za Partizan..Dakle opet laz, nije imao ugovor do nove godine vec je placena izlazna klauzula. Ajmo dalje..
Comment
-
Originally posted by VLADIMIR PERIC VALTER View PostI dalje nemamo brojke?. Samo tvoja rec, ima li bar vise od Nenadica?.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by Cooper View PostSamo napiši koliko Zvezdu košta 6 FMPovih stranaca i 20ak seniora među kojima je Milijin sin.
Koliko koštaju Renfro, Pejdž, Aleksej...SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
Comment