Originally posted by Ivan_PG
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
POMRAĆENJE UMA - IZVAN REALNOG...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by mmajstor View PostPa jel to vece ili noc.....noc ovamo pocinje u 00h, jedino ako vam je Milo i to pomerio.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Nemam_ti_kadZasto bravo? Za vrijedjanje i manupulaciju? Za mijesanje baba i zaba? Ko je vas narod u CG? Samo onaj koji navija za vas? Ili i navijaci KKB mogu biti vas narod? Kakav je uopste ovaj bolesni post i kako se vise dopusta ovakva pisanija?
Comment
-
Jel navijas za Brose mmmmmmajstore...ovo ti je mec godine ili bar sezone...evo i Bartel se povredio...3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
-
Originally posted by Marcus View PostNe znam po cemu je manipulacija i vredjanje ... Milo je izjavio da je Buducnost personifikacija crne gore i njene drzavnosti i svakome je jasno na sta misli i sta Milo zastupa ... Od odcepljenja crne gore se vodi strahovita antisrpska propaganda i ovom izjavom on potvrdjuje da je i kk buducnosy instrument te politike, nemoj da se pravimo naivni ... Prilicno sam siguran da bi to danas i bilo prezentovano onako smekerski da je kojim slucajem utakmica igrana i srpski klub ne sme da ucestvuje u takvim stvarima
Da pitam ove Crnogorce, gde vi živite u matičnoj državi ili na Marsu? Za Powerslave-a znam da je u Americi, on ima relativno opravdanje, svi vi ostali bi trebali da ste u CG. Pošto reagujete kao da ste upravo sleteli u Podgoricu, ili okolinu nemate pojma šta vam se dešava u državi poslednjih 30-ak godina, i ovi u Severnoj Koreji naspram vas deluju da su na samom izvoru informacija.
Čitate li novine, koristite li internet za nešto još osim za forum? Imate li svest o trenutku i mestu u kojem živite?
Ili imate a pravite se da nemate?“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by mmajstor View Postma gde da pratim te DZ lige.
Inace uvek navijam za autsajdere ali ne mogu protiv Lucica... i jel ima jos neki nas ili ihje Radonja sve oterao?3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostSve je tako kako si opisao.
Da pitam ove Crnogorce, gde vi živite u matičnoj državi ili na Marsu? Za Powerslave-a znam da je u Americi, on ima relativno opravdanje, svi vi ostali bi trebali da ste u CG. Pošto reagujete kao da ste upravo sleteli u Podgoricu, ili okolinu nemate pojma šta vam se dešava u državi poslednjih 30-ak godina, i ovi u Severnoj Koreji naspram vas deluju da su na samom izvoru informacija.
Čitate li novine, koristite li internet za nešto još osim za forum? Imate li svest o trenutku i mestu u kojem živite?
Ili imate a pravite se da nemate?
Comment
-
Originally posted by LosmiSK View PostDekkard on: Od vasih je tu bio samo Macvan. Dekkard off: Mojne tako...bori se Dejo go laf, ali evo Bartel out, verovatno i za Beograd...
LosmiSK mode on:LosmiSK mode off
mmajstor mode on:mmajstor mode of
Comment
-
Ajde napravi neki strip, kao u stara dobra vremena3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
Comment
-
Originally posted by Mrkela View PostJesu li tenzije povecane s razlogom? Zanima me bas tvoje misljenje? u cemu je tocno problem sa zakonom koji je izglasan? To sto je stavljena tocka na i velikoj Srbiji i Jugoslaviji i sto ljudi hoce svoju drzavu ili?
Ajmo sad i mi u Srbiji da nacionalizujemo džamije po Raškoj i katoličke crkve po Vojvodini.
Ajmo da se pravimo blesavi na Mila fašistu.
Comment
Comment