Originally posted by Stojanče
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
POMRAĆENJE UMA - IZVAN REALNOG...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Zar se kripto vurus ne siri preko mejla u zip ili pdf formatu, po pravilu od nepoznatog posiljaoca? Mislim, otkud ta nepaznja?sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Radoznalost je boljka kojoj mnogi ne mogu odoleti.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by StefanPG View PostStojance, ne prilici ozbiljnom covjeku da zalazi u "TAJ" dio interneta [emoji1][emoji1][emoji1]
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
Veze nemam kako sam otvorio vrata ovom đavolu. Znam da sam skidao neke programe, tražio besplatne ključeve za njih i izgleda da se tako ovaj đavo ušunjao.
Imam brdo filmova i nekih privatnih slika, žao mi što ih moram izbrisati. Al nešto bitno nemam, tako da nije neka golema šteta.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostZar se kripto vurus ne siri preko mejla u zip ili pdf formatu, po pravilu od nepoznatog posiljaoca? Mislim, otkud ta nepaznja?"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Uf, Stojance gde si to sve ulazio? Mora da je ulazio na stranice sto je ostavio onaj novi forumas/bot na PDF-u pre neki dan.3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by LosmiSK View PostUf, Stojance gde si to sve ulazio? Mora da je ulazio na stranice sto je ostavio onaj novi forumas/bot na PDF-u pre neki dan."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Na forumu baš dosadan dan....
SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
Nije umio da odstupi,
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostPređi na drugi forum.
P.S. oni misle da je taj kutak interneta u stvari život.
A Ako si mislio kao predlog da tražim neko bolje mesto za mene jer je jelte moj komša izgubio mesto moda, malo si se zajebao i ti i svako ko tako misli.Last edited by nebitan; 14-08-19, 19:29.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
Nije umio da odstupi,
Uračunato i u moj pad.
Comment
Comment