Samardo da je ostao i da se nije oterao Zagorac čak i sa Čankom bi bili među 4. Samardo je klasa igrača koju niste imali u poslednje 4 godine, sa njim je trebalo drugačije da se postupa da bi dao svoj maksimum. Za svaki klub je neophodno da igra bilo koje evropsko takmičenje iz razloga što mladim igračima trebaju utakmice da bi se razvili i zato što su domaća takmičenja smešna.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
POMRAĆENJE UMA - IZVAN REALNOG...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Evropu ne treba igrati samo da bi se reklo da učestvuješ. Ukoliko nemaš mogućnost da napraviš koliko-toliko konkurenta tim bolje nemoj se upuštati u eksperiment. Svakako se te mlade snage koje pominješ kod nas zadržavaju ko lanjski sneg i zato ne vidim svrhu zbog njih nastupati negde gde te guzi ko stigne.
Послато са SM-T210 уз помоћ Тапатока
Comment
-
Ja mislim da je bilo ko bio od starta sezone osim Mute, ovi igraci ne znaju i nisu navikli da igraju odbranu, Nikolica, da bismo zavrsili u top 4. Ne znam, Ostoja kroz izjave provlaci da ide na neke pregovore za EC, Boga pitaj sta se desava, ja bih svakako voleo da igramo, dok Ligu Sampiona bih izbegao, totalno nejasno i nebitno takmicenje, nesto kao KLS.sloboda ili ništa
Comment
-
Koliko dugo su Marinković, Andrić u klubu? Vanja evo skoro 5 godina. Ako dođeš do top 16 EC ima razloga da igraš Evropu, nije to nedostižan cilj i ne treba bogzna kakav kvalitet ekipe da se ima da bi se to postiglo. Ovakvim ponašanjem i stavom da je evropsko takmičenje teret koji je imao Muta samo se šteti svim tim mladim igračima koji su navodno dovedeni da bi se razvijali u klubu. A i brate, vređa se navijač.Last edited by dekkard; 13-02-18, 21:36.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostKoliko dugo su Marinković, Andrić u klubu? Vanja evo skoro 5 godina. Ako dođeš do top 16 EC ima razloga da igraš Evropu, nije to nedostižan cilj i ne treba bogzna kakav kvalitet ekipe da se ima da bi se to postiglo. Ovakvim ponašanjem i stavom da je evropsko takmičenje teret koji je imao Muta samo se šteti svim tim mladim igračima koji su navodno dovedeni da bi se razvijali u klubu. A i brate, vređa se navijač."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by kronostime View PostOno jes` - vi za vise od Top16 u bilo kom evropskom takmicenju i ne znate.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostDon't mix frogs'n'grannies što bi rekao Vuk (Drašković, ne Jeremić i Obradović ). Mi smo Zemljani, vi ste Marsovci (ko je gledao The Expanse zna o čemu pričam ) Btw, bili smo u plejofu pre dve sezone samo, u trećoj sezoni igranja EL smo postigli rezultat za koji je vama trebalo sedam sezona.sloboda ili ništa
Comment
-
Živi bili pa videli šta će biti dalje, iako ovo što mi igramo i ono što ste vi igrali teško da može da se poredi. Ovo je NBA nivo igre naspram one košarke.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by mark it zer0 View PostMa ja samo gledam kako prekinuti ovo prepucavanje nivoa osnovne škole“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Ne bi ni bilo fer, ipak sam zbog tebe robijo. Samo mi reci nesto, posto si mi jednom rekao da imas dosta ortaka Grobara, zanima me jesi li sa njima u stanju da nekada primera radi pohvalis Bogdana, ili je mrznja tolika da nisi u stanju nikada nigde?Last edited by mark !t zer0; 13-02-18, 22:19.sloboda ili ništa
Comment
Comment