Originally posted by belgrade_owl
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
POMRAĆENJE UMA - IZVAN REALNOG...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by darko pancev View PostNeka se zna da je u Bg sve bilo bez incidenata ,verbalnih ispada je bilo ali to je tesko zabraniti ali ono sto se dešavalo u trećoj utakmici je skandal retko vidjen!
Comment
-
Originally posted by LosmiSK View PostAuuuu zabranio bi telegraf, informer na SK..ipak je ovo Sport Klub forum i takve novine nikako ovde...ni ta pobjeda ili sta slicno...To pises kako nije dobro potpirati vatru i onda do preneses??
Comment
-
Comment
-
Evo i MOja Zvezda na tviteru fabrikuje price. Posle Kola i Erli Klark, "Cova je bio upravu" Nemam nameru da prebacujem ceo tekst samo komentar MOje Zvezde na tviteru... E sad ako je potrebno da se nista od ovoga ne komentarise ajde neka moderacija kaze i prestace se.
Comment
-
Ma stavljaj sta hoces, nije moje da uredjujem..nego to pisu sabani u tim novinama..stoka..ja to u ruke ne bih uzeo..kamoli citao..3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by darko pancev View PostKamerman provocira i igrač ga gadja loptom i to je ok? Vi ste zadojeni mrznjom koja vas izjeda ali lečite komplekse na drugom mestu. .
Ovo je košarka. . Alo. . .KOŠARKA! najlepsi sport na svetu i ne zaslužuje mržnju i šovinizam!"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Napadnuti košarkaši Budućnosti, otišli su u svlačionicu
https://twitter.com/sportklub/status...67028311867395
Comment
Comment