Ne odbraniste kotu 41.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
POMRAĆENJE UMA - IZVAN REALNOG...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
https://www.cdm.me/sport/kosarka/kos...-ubio-kosarku/
Nebojsa izgleda postao dezurni krivac za sve.....svi ostali fini majku mu. Ovo bi verovatno bile Finska i Norveska a ne Crna Gora i Srbija, samo da nema Nebojse Covica.
Comment
-
-
Ne bi bile Finska i Norveška, ali bi bilo jedno zlo manje.
Da je ovo otišlo predaleko, stvarno jeste, i ovo je velika sramota za ABA ligu i sve klubove.
Čestitke na tituli, nema mnogo diskusije kada se pogleda razlika kojom ste ih dobijali, sasvim zaslužen trofej. No, za mene u totalno drugom planu posle svega. Vama ostavljam da merite ko je gori, ko je započeo itd, totalno nebitno, obzirom da niko neće/ne želi da zaustavi ovo ludilo.Last edited by mark !t zer0; 23-04-19, 11:37.sloboda ili ništa
Comment
-
Jeste postavljali klip kada Kol gađa kamermana?
Čime može biti izazvan neko ko ima slušalice na ušima (pretpostavka da sluša muziku kakvu)???
A imate i klip (nemojte misliti da opravdavam mandrile, jer grozio sam se i čina u PG a tako i u BG) gde negde na 2'2'' do 2'07'' se vidi kako igrač Budućnosti reaguje (duel sa nekim majmunom) e sada samo prenesite sliku u Moraču i zamislite da je neki igrač KK CZv tako reagovao, šta bi se desilo(hipotetički)?
Za mene su igrači i stručni štab KK CZv istinski heroji.
SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by mark it zer0 View PostNe bi bile Finska i Norveška, ali bi bilo jedno zlo manje.
Comment
-
Originally posted by Nemam_ti_kad View PostTakodje mi nije jasno zasto igrate stalno na temu nacionalizma....zasto plovite stalno po toj liniji. Iskreno, ja kao srbin-crnogorac a i vecina nasih navijaca su ovakvim potezima vise nego razocarani. Zasto stalno uvrede u pioniru na nacionalnoj osnovi. Zasto normalni ljudi nemaju hrabrosti da se usprotive tome ako ih vecina. Ali to nije prvi put...u Beogradu je tako zadnjih 30 godina i svi cute. Normalni cute, mediji cute, svi cute.. Bahati kriminalci koji ni sada nece biti identifikovani siju strah, niko ne smije da im se suprostavi.
Comment
-
Originally posted by mmajstor View PostNe bi bilo zlo manje, vec bi se pojavio neko drugi koji bi ga zamenio u toj igranki. Nije ovo do Covica nego do klubova i politike....dok je vodio samo FMP/Refleks ili KSS nicega ovakvog nije bilo ni priblizno.sloboda ili ništa
Comment
-
Čović: Rekao sam, kad je regularno nemamo šta da brinemo
Ovo kao da je Valter davao izjavu. Pa Coki, ti nista regularno u zivotu nisi uradio.
Comment
-
Comment