Originally posted by dekkard
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
POMRAĆENJE UMA - IZVAN REALNOG...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Samo za oči agenta Ćopera:
ostaci topovskog...
verovatno od zaglušujuće buke:
Lepo tapacirano odelo raznim izlučevinama made in gospoda:
Opsada kao u Staljingradskoj bitci...SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by StefanPG View PostOpa, Ostoja ubrzo i u FK Partizan, crveno beli, crno vam se pise [emoji16]
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk"A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostSamo za oči agenta Ćopera:
ostaci topovskog...
verovatno od zaglušujuće buke:
Lepo tapacirano odelo raznim izlučevinama made in gospoda:
Opsada kao u Staljingradskoj bitci...Last edited by Karamazov; 01-04-19, 18:54.
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostŠta reći drugo osim STOKA.
Agent kadar nevera, šta sada, koju excel tabelu da vadi? Skoji papiritji da maše?Last edited by nebitan; 01-04-19, 18:58.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Pustite to lazno moralisanje bez potrebe. Vi,mi,oni ... i te price. Postedite i nas i sebe bezpredmetnim rasprava o tome ko je posteniji, kulturni i bolji. I nakon toga slijede price ko je prvi poceo i ko je kome prvi "oosovao majku". To su prevazidjene stvari koje su se ponavljale i koje ce se ponavljati u zavisnosti od toga kako se prije svega, uprave timova odnose jedna prema drugoj, trenutne situacije i snage timova, javnim istupima pojedinaca iz kluba....ostalim faktorima.
Comment
-
Originally posted by Nemam_ti_kad View PostPustite to lazno moralisanje bez potrebe. Vi,mi,oni ... i te price. Postedite i nas i sebe bezpredmetnim rasprava o tome ko je posteniji, kulturni i bolji. I nakon toga slijede price ko je prvi poceo i ko je kome prvi "oosovao majku". To su prevazidjene stvari koje su se ponavljale i koje ce se ponavljati u zavisnosti od toga kako se prije svega, uprave timova odnose jedna prema drugoj, trenutne situacije i snage timova, javnim istupima pojedinaca iz kluba....ostalim faktorima.
Comment
-
Sve dok bude takav pomirljiv stav prema ovakvim neevoluiranim majmunima ne ljudima dešavaće se ovakve stvari.
Ako nemaš kulturu, ako živiš u plemenskoj zajednici umesto u društvu 21-og veka, istupi lepo, uzmi vremena koliko ti treba da se docivilizuješ i onda se vrati među ljude.
Ove ne bih pustio ni u kavez zoološkog vrta da ne traumiram životinje.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
hahahahah, dekkard ja bih se zabrinuo na tvom mestu.
čitajući Waltera, ne mogu da se oduprem utisku kao da se nalazim u 'Balkanskom špijunu'
kako drug otkriva prikrivene navijače Partizana, i zavere, Bata da mu pozavidi. bori se ne zna ni on sa kim na forumu gde je odnos 10 na 1, i opet mi kriviLast edited by mark !t zer0; 01-04-19, 20:14.sloboda ili ništa
Comment
-
ja sigurno nisam KUKAO kako je Zvezda favorit, ti si taj koji kmeči već danima.
a tebe ako se sete na dan proslave titule, sete se, ako se ne sete - nikom ništa, dvoja je dužnost bila da ukazuješ na zaveru.Last edited by mark !t zer0; 01-04-19, 22:10.sloboda ili ništa
Comment
Comment