Originally posted by Laza Kacanski
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
POMRAĆENJE UMA - IZVAN REALNOG...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by VLADIMIR PERIC VALTER View PostZagorac, sezona kad je Mega igrala finale, bio je mvp nekoliko kola u regularnom delu.
Comment
-
Originally posted by Mrkela View Posthahaha nekoliko kola, lazes da ovo pises. Jbt zaboravio si Marinkovića i on je bio MVP nekoliko kola, a Paige čak i mjeseca, stvarno si trol i trovač.
Comment
-
Originally posted by kronostime View Post
Obrisali ste post sa Gifom ***** na biciklu a niste još uvek naterali onog babuna da zameni avatar.Last edited by nebitan; 20-02-19, 08:00.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Oce to da se zapne u bloku, o stenu.
Ovde tri faula nisu svirana ko vrata
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Ja nisam video cistiji blok od ovog Cirbesovog. Ne znam cemu postavljanje ovog?!?! Samo se blamirate. Iole kosarkaski pismen bi to znao. Nije istina sve sto se pise na tviteru...
Ovo gore je pre za tehnicku Marinkovicu zbog simulacije. Hvala vam za ovaj snimak jos jedna potvrda sudijske tendencije.
E da. Kad bi se ovakvi blokovi svirali kao faul, Gagic bi zbog 5 licnih izlazio za 12s umesto za 3 minuta
Comment
-
Konačno sinoć odgledah snimak u društvu jednog profi sudije i mislim da smo cc 5 sati brojali greške i na kraju smo se našli kod 6 grešaka na štetu Zvezde, 16 na štetu Partizana i 5 grešaka gde je baš 50/50.
A i da su sve te 50/50 bile na štetu Zvezde opet se više grešilo na štetu Partizana.
Ali, kao što rekoh nebitno.
Tendencije nije bilo, grešilo se, jbg, sledeći put će možda više u našu korist.
To je košarka, kao što bi Trinki rekao, igra grešaka.
Grešaka igrača, trenera, sudija...
Najbitnije je da je ovaj trofej zasluženo na pravom mestu.
Comment
-
Loš je taj sudija čim je tako video...dokumentu.
P.S. meni je sudija rekao da je Zvezda oštećena baš napredno.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
Comment