Announcement
Collapse
No announcement yet.
POMRAĆENJE UMA - IZVAN REALNOG...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Cooper View PostJel to voljeni gazda jutros bio na Pinku i hvalio Vučića kako je zaustavio uništavanje Zvezde 2012?
Lepo...
A što se lože tiče, jbg, Čoviću su sedeli Vućić, Bokan, Milo, Đilas, Andrej, a sada Vesić... a smetaju mu Tomašević, Đorđević, Bodiroga i Danilović...
Comment
-
Originally posted by belgrade_owl View Post
Fala Bogu i ti da jednom kazes istinu, samo polako dace Bog... budi strpljiv.
Comment
-
Nista, sad mi je lakse kad znam da je titula Buducnosti onda cista prosle godine.
Zakljucak ove diskusije:
Faul ili koraci tokom utakmice se ne racunaju jer ne uticu direktno u tom trenuktu na rezultat. A faul suparnickoj ekipi se ne svira pred kraj utakmice, pa makar mu visio na ruci, sto znaci da u buduce mozete i klizeci da mu uletite, ili ga nabodete koljenom, to se ne svira ej.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
Comment
-
Originally posted by StefanPG View PostNista, sad mi je lakse kad znam da je titula Buducnosti onda cista prosle godine.
Zakljucak ove diskusije:
Faul ili koraci tokom utakmice se ne racunaju jer ne uticu direktno u tom trenuktu na rezultat. A faul suparnickoj ekipi se ne svira pred kraj utakmice, pa makar mu visio na ruci, sto znaci da u buduce mozete i klizeci da mu uletite, ili ga nabodete koljenom, to se ne svira ej.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
Comment
-
Originally posted by Cooper View PostJel to voljeni gazda jutros bio na Pinku i hvalio Vučića kako je zaustavio uništavanje Zvezde 2012?
Lepo...
A što se lože tiče, jbg, Čoviću su sedeli Vućić, Bokan, Milo, Đilas, Andrej, a sada Vesić... a smetaju mu Tomašević, Đorđević, Bodiroga i Danilović...SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by VLADIMIR PERIC VALTER View PostKoje je ovo godine bilo, sve to stoji privam od dolaska Ostoje u tvoj klub i Covicevog odbijanja da prepusti klub Andreju shvatas? Niko ne prica da Zvezda nije drzavni klub ali ste vi daleko od opozicije a ove sezone duboko u rezimu.
Ajmo nesto svezije
ZVEZDAN TERZIĆ: Duh Aleksandra Vučića lebdi Marakanom!
Prvi čovek Zvezde je gostovao na televiziji "Prva"
Nije isti sport, ali je isto sranje.
Comment
Comment