Announcement
Collapse
No announcement yet.
POMRAĆENJE UMA - IZVAN REALNOG...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Laza Kacanski View PostOvo za Jankovica nije nikako OTIMANJE
Otimanje je bio Vujanic, Bogdanovic.....
Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć TapatokaLast edited by kronostime; 22-10-18, 17:26."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Otkud ovoliko para za sva ova pojacanja i ove i prethodnih sezona a nigde uspeha? A da,doci ce casovi ljubavi i Dulo Vujosevic sa batom.Сутра брзо долази - треба човек постати
Нестали су кодекси, остали су комплекси
Победе су порази, а исходи су потресни!
Comment
-
Naravno da Partizan ima ozbiljan novac. I Sam grobarski apostol istine pise da Partizan placa 5 trenera, bivse igrace, Bat presude, dug za porez , Vujosevica, I plus ovogodisnji tim koji ce biti pojacan Jankovicem i jos jednim do dva igraca.
Partizanu novac nije problem. Mozemo pricati i pisati sta hocemo.
Nije slucajno SNS preuzeo Partizan.
Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka
Comment
-
SNS je preuzeo celu zemlju..fk i kk partizan, Zvezdu itd...ma sta ovde pricali..cela drzava je stala u dva tima....i to je to...apsurdno je pricati...oni su tek ove sezone krenuli da prave balans..mada mi i dalje imamo dosta skuplji tim...Treba biti iskren i priznati da su oba tima drzavn isprdci..i to je to.pokrijte se usima i ne mlatite praznu slamu..zamislite ljude u Vrscu, Novom Sadu, Nisu, Kragujevcu, Kraljevu itd...Da sam ja drzava dobili po 500k evra i kraj price..sut guz..tj privatizovao bi ..uz uslov da se naprave hale, dao parcele uz obavezna ulaganja u narednih xx godina itd...Ovo je trneutno vasar naprednjaka koji su kako u upravama tako i na tribinama...
Zalosno je da posle samara na pevanje predsedniku,sad ti isti dolaze i govore ..OSTOJA BOZE!!!! manje vise sve je ovo namesteno i igra za indijance koji se loze na ovo...Dao bih 10g bez titule da ovo bude zdrava sportska prica..ali ovo je sve sem toga..3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Da dodam... neka dodju informatori i neka kazu ko i kako placa Jankelu ove sezone..bice zanimljivo cuti tek taj deo price...mada nesto sumnjam da ce se pojavljivati dok se ne dobije detaljan plan odbrane ....3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by Cooper View PostA Nastić, Kalinić, Jović?
Otimacina je kada igraca pod ugovorom odvedes iskoristivsi krizu u klubu (da ne nabrajam znas ih i sam)SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostDa li je Zvezda "otela" igraca RKG koji je pod ugovorom ili je potposala igraca kojem je istekao ugovor a pola godine ranije su usmeno dogovorili saradnju...Radmana nije niko oteo vec nije bio placan ...vi ste mu se nudili i on vas otkacio kao Petkovic Nadja i tako...
Otimacina je kada igraca pod ugovorom odvedes iskoristivsi krizu u klubu (da ne nabrajam znas ih i sam)
Comment
-
Originally posted by kronostime View Post....Divac, Paspalj, Djordjevic, Danilovic, Vujosevic...SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
Nije umio da odstupi,
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Znači krao je Čović na veliko i za FMP i za ILR i za Zvezdu.
Eto, neka smo to razjasnili.
Svi ti igrači su prelazili u FMP, ILR, Zvezdu i Partizan kao slobodni ili uz zakonsko obeštećenje.
Sve je to prošlo kroz arbitražu i svaki igrač je iskoristio svoje pravo i uz pristanak.
Comment
-
Originally posted by Cooper View PostZnači krao je Čović na veliko i za FMP i za ILR i za Zvezdu.
Svi ti igrači su prelazili u FMP, ILR, Zvezdu i Partizan kao slobodni ili uz zakonsko obeštećenje.
Sve je to prošlo kroz arbitražu i svaki igrač je iskoristio svoje pravo i uz pristanak.
Comment
-
Originally posted by Cooper View PostZnači krao je Čović na veliko i za FMP i za ILR i za Zvezdu.
Sve je to prošlo kroz arbitražu i svaki igrač je iskoristio svoje pravo i uz pristanak.Last edited by nebitan; 22-10-18, 19:21.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
Nije umio da odstupi,
Uračunato i u moj pad.
Comment
Comment