Iz ljubavi se reketiraju igraci da bi se vadili ortaci iz centralnog...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
POMRAĆENJE UMA - IZVAN REALNOG...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
To obezvredjivanje reprezentativnih takmicenja od strane NBA lige traje duze od decenije. Ovaj problem otkazivanja najvecih zvezda nije samo problem Srbije nego jos nekoliko evropskih zemalja, a i sire. Ja se secam da je bilo puno otkaza igraca na SP 2006 u Japanu.
Sada su mi ta reprezentativna takmicenja u kosarci gubljenja vremena, steta sto smo mi tu dobri. NBA je samleo svetsku kosarku.Last edited by Ricma; 06-10-18, 12:19.
Comment
-
Originally posted by kronostime View PostStefan Pot je mnogo talentovaniji od sina Filipa, pa je stagnirao u FMP zbog garantovane minutaze na sinka.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostPrestani da živiš u prošlosti. 21 vek, 2018.-ta, ceo svet se promenio nekoliko puta za poslednjih 30 godina, da ne pričamo odranije.
Edit: I Srbi i Srbija postoje mnogo duže od 1945.-te.
Košarka je svoj meteorski uspon na ovim prostorima , doživela zahvaljujući reprezentaciji.
Ko to ne razume , žao mi je , ali je tako.
Bez Kreše , Moke ,Kiće , pre njih Koraća ,ne bi bilo ni Divca , Saleta , Bodiroge... kasnije Tea , Bogdana...
Ne zameram ja Jokiću ništa , njegova stvar, ali za mene će košarkaška reprezentacija Srbije (nekad Jugoslavije) biti uvek nešto posebno
Poslato sa RNE-L21 uz pomoć Tapatoka
Comment
-
Originally posted by Samo Zvezda View PostAli ne i košarka.
Košarka je svoj meteorski uspon na ovim prostorima , doživela zahvaljujući reprezentaciji.
Bez Kreše , Moke ,Kiće , pre njih Koraća ,ne bi bilo ni Divca , Saleta , Bodiroge... kasnije Tea , Bogdana...
Ne zameram ja Jokiću ništa , njegova stvar, ali za mene će košarkaška reprezentacija Srbije (nekad Jugoslavije) biti uvek nešto posebno
Poslato sa RNE-L21 uz pomoć Tapatoka"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by Ricma View PostTo obezvredjivanje reprezentativnih takmicenja od strane NBA lige traje duze od decenije. Ovaj problem otkazivanja najvecih zvezda nije samo problem Srbije nego jos nekoliko evropskih zemalja, a i sire. Ja se secam da je bilo puno otkaza igraca na SP 2006 u Japanu.
Sada su mi ta reprezentativna takmicenja u kosarci gubljenja vremena, steta sto smo mi tu dobri. NBA je samleo svetsku kosarku.
Comment
-
Originally posted by Samo Zvezda View PostAli ne i košarka.
Poslato sa RNE-L21 uz pomoć Tapatoka
Danas, izgubio se taj mojo kod svih reprezentacija, što kaže Ricma, s tim da tu označavam kao glavnog krivca FIBA, pa tek onda sve ostale, jer su sve organizacije postojale i onda.Last edited by dekkard; 06-10-18, 12:48.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by notorious View PostI tad kao i sad su igrali svi oni koji su imali veliku želju. Gasol, Dirk, Diaw igrao, Parker se povrijedio, Brazil je imao NBA igrače, Australija. Igrao je i Miličić u raspadu od reprezentacije. Argentinci kompletni u svom zadnjem realnom pohodu na zlato i njima NBA nikad ništa nije mogla"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by kronostime View PostAl` o Danilovicevom kucanju preko Sabonisa i Saletovoj trojci protv Hrvata se i dan danas prica.
Comment
-
-
Originally posted by kronostime View PostDa li ce ili nece igrac igrati za reprezentaciju - to je njegov izbor. Zato ce Teodosic, Bogdan, Kalinic, Jovic... ostati legende, a Jokic ce biti najuspesniji Somborac u NBA.
P.S. svi oni imaju ugovore kojim obezbeđuju treće koleno, tako da novci nisu faktor.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
Comment