Originally posted by darko pancev
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
POMRAĆENJE UMA - IZVAN REALNOG...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
I onda nasta muk...muk jbt i samo, kao iz daljine da se cuje krenu aaaAAA...i pretvori se u zaglusujucu buku i lavinu istine Tegijevih pobornika...i nastavi kao pri docecima najveceg sina nasih naroda: Tegi, Tegi...a za njim kao tutanj kakve oluje Coper...Coper...
Briljantan kao i uvek.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by kronostime View PostKakva drzava - takav i prvak. ...
Last edited by kronostime; 23-09-18, 10:31."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Mnogo mi se vise svidja ovogodisnja Zvezdina ekipa u odnosu na onu od prethodne godine.Bas su pogodili sa strancima.
Ima da nas pune sa centra nerealno ali dobro,dako se obistini vise ta najava da dovodimo peticu,Sofro kaze da su petorica u opticaju.
Onaj Ojo dobar igrac,valjao bi nam bas.
Comment
-
Originally posted by Ivan_PG View PostMnogo mi se vise svidja ovogodisnja Zvezdina ekipa u odnosu na onu od prethodne godine.Bas su pogodili sa strancima.
Ima da nas pune sa centra nerealno ali dobro,dako se obistini vise ta najava da dovodimo peticu,Sofro kaze da su petorica u opticaju.
Onaj Ojo dobar igrac,valjao bi nam bas.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Comment
-
Originally posted by la haine View PostKronose ostao si mi dužan za Reglanda i tajm aut, stvarno me zanima šta je bilo."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by kronostime View PostU prvoj utakmici (Olimpija), Tomic ga podigao kao djace pred tablu da objasni saigracima koje su akcije.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostDa nije bila izmena, uobičajeno je kad idu na TO da sednu igrači koji će ući u igru nakon TO? Možda je pogrešno shvatio da ostaje u igri, pa mu je ovaj rekao da ustane jer će biti zamenjen."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
Comment