Originally posted by Ganac
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
POMRAĆENJE UMA - IZVAN REALNOG...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by ZvezdaIznadSvega View PostAli Sketmen...gde ga iskopa...SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
@Ganac
Prihvatam sugestiju i prvi zuti karton. Pogresio sam. Dopustio sam da me @keni iznervira. Preterao jesam. Ali ako mozes ispravi i u originalnoj poruci od Kendrika onu provokaciju sa malim slovima za KKCZ. Da ne ostane. Ruzno je
Da poruka ne bude potpuni off
Zna li ko da li ona Zlatna PETROL kartica radi isto kao i NIS-ova kartica "sa nama na putu"? Deluje mi da je sad Petrol >>> NIS
Comment
-
-
Originally posted by salelesa View PostNajeminentniji košarkaški novinar u državi, posle Šarenca naravno, u svojoj autorskoj emisiji kaže da Cedevita skida gaće kada dođe u Pionir ?! Novinar ?!
Lepo mu je rekao u istoj emisiji Jordan from Čačak, šta je u stvari..
Gestikulacija prosta ,recnik ulicarski,ostrascenost koja prerasta u bolest a za objektivnost cuo nije doticni "gospodin".
Nepostovanje kako slusalaca tako i gostiju je sasvim normalna stvar ,,,pa zato .....
https://www.youtube.com/watch?v=wd-A-Y-eWH4
Comment
-
http://www.sportklub.info/forum/show...vijeta-grupa-1
Ovo je događaj godine na forumu ili preciznije rečeno događaj jednom u 4 godine. Očekuje se ubacivanje svih vas u glasačku mašineriju, ne sumnjamo u prefinjeni ukus i izbor najljepših po grupama. U komentarima možete i obrazložiti, izanalizirati šta vas je privuklo kod neke igračice, možda zavodnički forhend, dobra duša ili nešto treće.
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostNe brte, ali ne sumnjam da ti gledaš
Pogotovo Aleksandar iz Pazove, pa Jordan iz Cacaka , i onaj brat sto "gori" zbog Zvezde, mislim da se zove Davor iz Rakovice... Legende
Bas me 8nteresuje dal se neko ukljucioLast edited by Antona; 28-11-17, 00:58.
Comment
-
Originally posted by Antona View PostNe gledam, ali ukljucenja su prejaka
Pogotovo Aleksandar iz Pazove, pa Jordan iz Cacaka , i onaj brat sto "gori" zbog Zvezde, mislim da se zove Davor iz Rakovice... Legende
Bas me 8nteresuje dal se neko ukljucio
"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
Comment