Originally posted by VLADIMIR PERIC VALTER
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
POMRAĆENJE UMA - IZVAN REALNOG...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
-
Originally posted by VLADIMIR PERIC VALTER View PostNista ja ne kazem samo povodom te sportske price koja se protura godinama i samo jedno pitanje svih pitanja gde je otpor onaj?Kadinjaca?, necemo sns pare, sto se ne bojkotuje Ostoja..Partizani su se borili protiv okupacije ovo sad je izgleda nesto drugo
"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by ZvezdaIznadSvega View PostOvo sto Keni propagira je samo sinhronizovana akcija pod nazivom " nase govno manje smrdi" na koju smo vec navikli decenijama unazad...nista novo i nista originalno..."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by kendrik View PostMa kaki, Kronose, oni se ubise da dovedu pricu u 'isti smo'.
E pa nismo!
Niti cemo ikada biti.
Uh, evo emocije. Napred Partizan!SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
Nije umio da odstupi,
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by ZvezdaIznadSvega View PostNe dao bog da smo isti...sva sreca pa su takvi kao ti manjina u oba u tabora..."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostTi ono ko na wc školjki pa ti emocije nadolaze, inspiracija, ludilo...
"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by kronostime View PostSpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
Nije umio da odstupi,
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostNeko izgleda sipao ricinus u kafu/čaj...a neki su i ludaju probali"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by kendrik View PostMa kaki, Kronose, oni se ubise da dovedu pricu u 'isti smo'.
E pa nismo!
Niti cemo ikada biti.
Uh, evo emocije. Napred Partizan!
U pitanju su dva drzavna kluba, koje je drzava izdigla iznad svih ostalih i sada imamo SNS koji je na vlasti pa je logicno da bude i u klubovima. Ustvari, gresim, nisu u KKCZ. Nismo isti!You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
-
Originally posted by canarian View PostZavisi cim meris. Ako uzmes mikroskop, ispadne da ni bakterije i virusi nisu isto.
U pitanju su dva drzavna kluba, koje je drzava izdigla iznad svih ostalih i sada imamo SNS koji je na vlasti pa je logicno da bude i u klubovima. Ustvari, gresim, nisu u KKCZ. Nismo isti!"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Sem nekih davnih ideoloških razlika (mada ovde u Srbiji više niko i ne zna šta je ideologija) kako rade oba kluba nažalost moram da konstatujem da smo isti. Koja će jedna od dve struje Nazadnih ili onih koji su trenutno na vlasti da bude u klubu, stvarno mučno mi je i da razmišljam o tome. I tako je praktično od samog osnivanja klubova, navijaš za nekog ko je bliži tvom sistemu vrednosti, iako ni oni ne ispunjavaju ni blizu sve kriterijume. A šta, ovo je tema za patkometrisanje? Izvin'te“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
Comment