Kako što, pa kada izgubite derbi od nas "prženice" uglavnom cmizdre.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
POMRAĆENJE UMA - IZVAN REALNOG...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
-
Originally posted by Cooper View PostNego komšije, šta možete da nam kažete o novom pojačanju?
Ja ga nisam puno puta gledao, malo kroz ABA I malo više kroz KLS, ali vi ste bili uz njega preko 60 utakmica, pa ako možete koju o kvalitetima dotičnog i koliko može da nam pomogne u pohodu na ABA prsten?
Comment
-
Kuper u epizodi sam protiv svih xD3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by Cooper View PostNego komšije, šta možete da nam kažete o novom pojačanju?
Ja ga nisam puno puta gledao, malo kroz ABA I malo više kroz KLS, ali vi ste bili uz njega preko 60 utakmica, pa ako možete koju o kvalitetima dotičnog i koliko može da nam pomogne u pohodu na ABA prsten?
Comment
-
Ali rezultat će biti isti, sem što nećete doći do plej-ofa.
A kup je vaš!
Comment
-
Originally posted by bounty hunter View PostZahvaljujući tzv. novinaru mnogi od ovih što su košarku počeli pratiti poslednjih par godina otkako je naglo postala popularna kod nas... naučili su da pikenrol nije obrok iz Meka, a mismeč tuča misica u blatu.
Poslato sa RNE-L21 uz pomoć Tapatoka
Comment
-
Originally posted by kronostime View PostAman, bre, ljudi, braco, komsije, kumovi, rodjaci.... ovde trolujte, a ne po maticnim temama.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
Nije umio da odstupi,
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by bounty hunter View PostZahvaljujući tzv. novinaru mnogi od ovih što su košarku počeli pratiti poslednjih par godina otkako je naglo postala popularna kod nas... naučili su da pikenrol nije obrok iz Meka, a mismeč tuča misica u blatu.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
Nije umio da odstupi,
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostZaista ne bih "merio" na topiku KKP ali ne znam kako da prebacim kvot na temu "pomračenje", vodiću računa da ne preterujem.
Ma, nema problema, komso."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by Samo Zvezda View PostIzvini , tebe sam zaboravio...
Comment
Comment