Originally posted by Fedex ba
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Juventus FC
Collapse
X
-
Originally posted by Fedex ba View PostAj ne zezaj,pa ja bas zbog manjka kvaliteta fudbala u Kalco ne navijam ni za jedan tim,a i ne pratim nesto mnogo.
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostOk, slozicu se, kvalitet nije isti, ni blizu onom kakva je bio pre farsopolija, ali bas sve to sto se dogadja u italijanskom fudbalu mu daje taj "smek" koji se meni dopada. Vrhunski navijaci i vrhunsko navijanje (za razliku onih u Eng. i Esp. gde je na fudbalskoj utakmici kao u bioskopu), zanimljivi fudbaleri (tokom cele istorije lige bili su igraci koji su osim svojih fudbalskih kvaliteta privlacili fanove i nekim drugim osobinama, sto dobrim sto losim-sada Gatuzo, Mataraci, Del Piero, Borielo, Vucinic sa striptizom....mada i Englezi ne zaostaju bas po tom pitanju-mada je sve manje takvih igraca i najjaci po tom pitanju je gle cuda Italijan Baloteli), pa kontraverzni vlasnici klubova (a ne oni kapitalisti tamo na ostrvu, gade mi se), pa i ta namestanja i muljanja sa sudijama, rezultatima je nesto, bar meni, sto toj ligi daje taj neki ludacki smek itd. ima tu jos....to se meni druze svidja, i tu je sve sto danasnji fudbal moze da pruzi kao sto rekoh (od lepih utakmicica do ludackih izajava presednika, ludackih poteza igraca, ludackog nabvijana....), msm iskreno muka mi je da gledam onu Premier ligu gde svaka ekipa ima po par crnaca koji tu sluze samo da trce i biju (nisam rasista, ali stvarno je tako), ja bih tim ljudima zabranio da se bave fudbalom, atletika, borilacke vestine i sl. je izmisljeno za likove poput njih!!! Ali ok, pozdravljam i tvoje mislje, kao sto rekoh svako ima svoje ;)
Comment
-
Originally posted by bice View PostVucko na pregledima...
Ocekujem da sjajno probija po levoj straniIO NON RUBO IL CAMPIONATO
ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
C'E SOLO L'INTER
Comment
-
Benvenutto Vucina,druze...
Za dobre pare ga je doveo Marotta,ocekujem da dobro saradjuje sa igracima,brzo ce se uklopiti u tim.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Dobro se pojacava Juve,ali mi se cini da im fali (jos)jedan WC igrac
Comment
-
Originally posted by Dacha View PostDobro se pojacava Juve,ali mi se cini da im fali (jos)jedan WC igrac
Comment
Comment