Listajner sinoc odlican u pobedi Juventusa na Klub Amerikom i vec se pokazuje kao pravo pojacanje....ocekujem ubitacan tandem Krasic-Listajner po desnoj strani ove godine! Dakle jos da se dovede levi vezni i stoper i da svi zapevamo Ponovo stoperski tandem Bonuci-Kjelini sto se pokazalo kao odlicno resenje jer nismo primili gol, a u srcu veznog reda Markizio-Pirlo...pobeda svakako podize optimizam kako igraca tako i navijaca pred sezonu koja sledi!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Juventus FC
Collapse
X
-
Slazem se Lihstajner odlican sinoc...
Drago mi je zbog Pasquata sto ej postigao pogodak,rekao sam ja proslog leta da je talenat i da bi mogao jednog dana zaigrati za Juve
Treba nam levi vezni i stoper mada i napadac ne bi bio los...Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Svi pricaju da postoji dogovor sa Bastosem, ali da je isti alternativa nekom drugom igracu....sad ne znam na koga se misli, pominje se Vargas (mada po mom misljenju i nema neke prevelike razlike izmedju ta dva igraca), pominjao se i Riberi ali se povredio, pa i Nani kojem je Ser Alex obecao bitnu rolu i ove godine, mada ako dodje Vucinic koji se takodje povezivao sa nama. Bilo kako bilo mislim da je mnogo u ovom trenutku dati 30 i vise miliona za napadaca jer ne igramo LS, te da treba da se usresredimo na dovodjenje tog levog veznog, kao i jednog iskusnog stopera koji bi trebao da bude zamena uz Barzaljija za startni tandem Bonuci-Kjelini ;) Kako stvari stoje bice da se svi slazemo da je AML prioritet trenutno!
Comment
-
Evo i rasporeda Juventusa za sezonu 2011/12:
1° Udinese-Juventus
2° Juventus-Parma
3° Siena-Juventus
4° Juventus-Bologna
5° Catania-Juventus
6° Juventus-Milan
7° Chievo-Juventus
8° Juventus-Genoa
9° Juventus-Fiorentina
10° inter-Juventus
11° Napoli-Juventus
12° Juventus-Palermo
13° Lazio-Juventus
14° Juventus-Cesena
15° Roma-Juventus
16° Juventus-Novara
17° Lecce-Juventus
18° Juventus-Cagliari
19° Atalanta-Juventus
Sezona pocinje 28.avgusta, a otvaranje stadiona se ocekuje nedelju dana kasnije kada Juve docekuje Parmu.
Srecno nam bilo
Comment
-
Kao sto vec rekoh izaslo je u La stampi da je Vucinic u Juventusu za 13 miliona +3 miliona bonusi...
Jbg kad nismo mogli Kuna i Rossija i Mirko je nesto,po levoj strani ce biti veoma dobar.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
Comment