Announcement
Collapse
No announcement yet.
Juventus FC
Collapse
X
-
Odgledao malopre Gvardiolin pres pred finale kupa. Pitali ga za Juve i on izjavio da ima jos dve godine ugovora i da zeli da ga odradi u Mancesteru. Da definitivno nece preci u Juve na kraju ove sezone. Steta.
Sto se Murinja tice, cisto sumnjam. Ipak je jedan drugi italijanski klub u njegovom srcu.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Hvala na svemu Maxe, ostaces upamcen kao jedan od najtrofenijih trenera u istoriji, kao covek sa najvecim procentom pobeda (71%) kao covek koji je doneo 11 trofeja klubu, ali eto vreme je bilo za razilazenje. Jos od Kardifa se videlo da nije to to, kada je i sam izjavio da nema vise sta da ponudi Juventusu, ova sezona i ovo mucenje u igri, ziheraski pristupi sa ovakvim napadackim potencijalom je bila kap koja je prelila casu.
Kao zamene se spominju najvise Konte, Poketino, Murinjo, Simone Inzagi. Konte je jednom nogom u Interu, Murinjo i Juventus ne mogu u istu recenicu posle svega sto se izdesavalo ranije a pre svega u mecu protiv UTD-a u Torinu.
Poks je izjavio da ce otici iz Totenhema ako uzme LS a Simone Inzagi je odavno u sukobu sa Lotitom oko politike kluba tako da su mi njih dvojica najrealnija opcija.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Poketino je najrealnija opcija ubedljivo. Niti bi on mogao da odoli, niti na tržištu ima bolje opcije. Od zvučnijih imena. Klop i Pep su vezani, Murinjo ne bi nikada došao u Juventus niti bi ga neko tu hteo, jedino da Sari dodje a da Alegri ode u Čelzi.
Što je najjače Sari bi izuo sa Juventusom ali ne odaje vizuelno taj vajb.
Comment
-
Originally posted by Uroš View PostSpominje se i Siniša Mihajlović. Bilia bi to najgluplja odluka veka.
Sari ili Poketino.
Dešan ili Inzagi junior, pre ovaj prvi, mada Poketino bi nam legao kao budali šamar i što kaže Uki sumnjam da će moći da odoli samo ako postoji poziv.
Comment
-
Ma Sari ili Inzagi nema ko drugi. Ja sam za Poksa ali videcemo.
Zasto ti Brajko gotivis Desampa, covek je po meni ocaj trener a mnogi se slazu sa tim
O Mihi sarenici ne treba trositi tastaturu, trener za male klubove.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
Comment