Announcement

Collapse
No announcement yet.

Juventus FC

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Juventus are ready to offer €50m to sign Aurier & Matuidi. (Le Parisien)
    Juventus have no intention of selling Alex Sandro & Bonucci. So far neither the players have expressed a desire to leave the club. (GdS)
    Tesko da ce ponuditi Juventus 50 miliona za ovu dvojicu, a za Matudijia nudio 15 m pre neki dan.
    Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Pregovori oko De Silja u zavrsnoj fazi, a alternative su Darmian i Cancelo. Jbm ti sta je sa ljudima da Cancelo bude alternativa De Silju, pa to nije normalno.
      Inace Juve blizu Danila, nude 15 miliona, Real trazi 30..
      Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Tesko da bi se Kanselo mogao dovesti za manje od 30 miliona evra. Mislim da bi on najvise odgovarao Juveu s obzirom na to sta se zahtijeva od beka. Bolji je defanzivno od Danila sto ne znaci da Danilo nece poboljsati defanzivu ako predje u Juventus.

Comment

• Ma ao dodje Danilo to je kraj za Kostu i eto Bernardeskija za 50 miliona sto je bacanje para. Mnogo je to para, istina dobar igrac ali ne vredi toliko, mada ovi transferi su otisli uz k u poslednjih par godina tako da...
          Dreams are coming true.

Comment

• Od Douglasa Coste svakako nema nista, nece Bayern da ga proda.

Comment

• Ne kapiram zbog cega mislis da dolazak Danila ugrozava dolazak Koste? Mozda zbog finansija jer ce vjerovatno za Danila trebati bar 30 miliona i jos sigurno 40 miliona evra za Kostu?

Jedan je bek, drugi krilo, mogu obojica, tu nema problema.

Comment

• Originally posted by Ognjen View Post
                Ne kapiram zbog cega mislis da dolazak Danila ugrozava dolazak Koste? Mozda zbog finansija jer ce vjerovatno za Danila trebati bar 30 miliona i jos sigurno 40 miliona evra za Kostu?

Zbog non eu pravila
                Originally posted by Dekinjo
                Šta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3
                Originally posted by La Jugoslavia
                Crvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.

Comment

• Originally posted by Ognjen View Post
                  Ne kapiram zbog cega mislis da dolazak Danila ugrozava dolazak Koste? Mozda zbog finansija jer ce vjerovatno za Danila trebati bar 30 miliona i jos sigurno 40 miliona evra za Kostu?

1 mesto je jos ostalo za non EU igraca, jer je doveden Mandragora vec u ovom prelaznom roku, mada pola njih tvrdi da Danilo ima Portugalski pasos, pola kaze da nema.
                  Dreams are coming true.

Comment

• Bice mora da si i ti u onaj vinjak klub Mandragora je Italijan, Bentancur je stranac tj non eu igrac.

Comment

• Originally posted by Prototype View Post
                      Bice mora da si i ti u onaj vinjak klub Mandragora je Italijan, Bentancur je stranac tj non eu igrac.
                      A na njega sam mislio Nisam brate, ja ne pijem vec duze vreme, nego me totalno unisti jos ovaj 1 ispit sto mi ostao tako da ne znam gde bijem
                      Dreams are coming true.

Comment

• Dreams are coming true.

Comment

• Dobiće 6, i biće naš 3. najplaćeniji igrač.

Lično se izjasnio da mu se ne odlazi iz Torina trenutno.

Neće Juve dopustiti da ode Sandro, veliki konfor je već učinjen sa desnim bekom.....nema se baš alternativa na tržištu.

Comment

• Dreams are coming true.

Comment

• Vrati se Seba oče ove igre. Vrati se sve ti je oprošteno.

Comment

• Prije on vama da oprosti

Moze Bernardeschi,moze moze
                                Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

Working...
                                X