I ja sam na tuzu ali ne mogu da citam toliko. Brzo se smorim. A nemas ti ideju kakvih tamo ima meltdown-ova RedCaffe ima mnogo boljih i realnih likova.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Juventus FC
Collapse
X
-
Originally posted by Sandugp View PostSvaka tebi cast kada imas vremena za to.
Sto bi rekao Mandusic, sve neki tviterasi, forumasi, blogeri, fejsbukasi - imate li vi vremena za zivot van kompa?
Originally posted by Prototype View PostI ja sam na tuzu ali ne mogu da citam toliko. Brzo se smorim. A nemas ti ideju kakvih tamo ima meltdown-ova RedCaffe ima mnogo boljih i realnih likova.
RedCaffe je ogromna skupina maloumnika, ne mogu ja tamo nista da citam.Last edited by bici; 15-07-17, 11:01.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
A ono bio sam pristutan tokom svih tih meltdown-ova Ma retko da ces naci navijaca Juventusa koji je mogao da prezali Vidala, ja jos uvek nisam
Ma ja sam svega nekoliko puta bio na RC i nije mi bila losa atmosfera, zateko sam par realnih likova. E sad bi sto ste aktivniji znate bolje. Na tuzu ima previse sarkazma i nepotrebnih rasprava od kojih glava boli
Comment
-
Bici, nisi luzer - nemoj pogresno interpretirati - nego si zarobljen u virtuelnom svetu
Ti si zarobljenik covecesigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
I ja sam pre voleo da čitam teniski pdf ovde kad Novak izgubi sa sve jutarnjom kafom i vinjakom
Što se Bonućija tiče ako su tačne one priče da nije poštovao trenera i da se bunio realno nema šta tu da traži,jeste on dobar i sve ali po meni je Kjelini tu tata i mama odbranesigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Originally posted by Lord Gangarić View PostI ja sam pre voleo da čitam teniski pdf ovde kad Novak izgubi sa sve jutarnjom kafom i vinjakom
Što se Bonućija tiče ako su tačne one priče da nije poštovao trenera i da se bunio realno nema šta tu da traži,jeste on dobar i sve ali po meni je Kjelini tu tata i mama odbraneDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Originally posted by Lord Gangarić View PostI ja sam pre voleo da čitam teniski pdf ovde kad Novak izgubi sa sve jutarnjom kafom i vinjakom
Što se Bonućija tiče ako su tačne one priče da nije poštovao trenera i da se bunio realno nema šta tu da traži,jeste on dobar i sve ali po meni je Kjelini tu tata i mama odbrane
Kjelini je bog otac licno. Ja cak manje gotivim stopera kad nije sirovina i kad onako prefinjeno ume s loptom u nogama. To da stoper mora takve stvar da zna su izmislili jebivetri danasnjeg fudbala.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Koliko god smatrao Sturara losim igracem, mislim da on vredi bar 15-ak miliona u danasnje vreme, ali svakako bolje on da ide nego Pjaca.
Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Originally posted by l1m4r View PostNe, naprotiv.
Tebi je forum lajtmotiv..
A svet ko ga pita!
sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Sto bi rekao Aki, "This is fake news"
Ili ako je ovo istina, sad ce Juventus prodati Mandzukica jer je odao stvari iz svlacioniceDreams are coming true.
Comment
-
Mandzukic: 'I say things to your face'
Mario Mandzukic responded to the furore over a fake interview about Dani Alves and Leonardo Bonucci by assuring “I always speak face-to-face.”
The Juventus striker had been quoted as telling a Serbian reporter about a locker room brawl during the Champions League Final against Real Madrid in Cardiff.
However, it was later proved to be a fake story that gained traction online.
“Words have been attributed to me regarding Dani and Leo. I have NEVER said such things,” wrote Mandzukic on social media.
“Who knows me knows that I never talk behind anyone’s back.
“If I have to say something, I always speak face-to-face and those were NOT my words.
“Don’t worry guys, FAKE.”
Comment
Comment