S obzirom da ga je De Rosi nazvao "govnjivim ciganinom" ranije u toku meča, a poznavajući Mandžukića, ne bih se opkladio da nije hteo isprovocirati nešto do kraja meča.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Juventus FC
Collapse
X
-
Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Originally posted by bice View PostMESSI 10
Comment
-
Pise se da smo se dogovorili sa Empolijem oko transfera Saponare. Prema navodima Italijanskih medija transfer ce biti na leto i 15 miliona je cena.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
jbo ih jbni riki saponara, daj bre WC AMF-a. To je ono sto nam treba da bi bili elitni klub kao nekada. I sada smo odlicna ekipa, ali ekipa kojoj fali nesto.
Saponara definitivno nije igrac za nas. Ajde da je mlad i ima potencijal da postane jos bolji, pa da se dovode. U ovakvim okolnostima ni pod razno.
Comment
-
Originally posted by Prototype View Postjbo ih jbni riki saponara, daj bre WC AMF-a. To je ono sto nam treba da bi bili elitni klub kao nekada. I sada smo odlicna ekipa, ali ekipa kojoj fali nesto.
Saponara definitivno nije igrac za nas. Ajde da je mlad i ima potencijal da postane jos bolji, pa da se dovode. U ovakvim okolnostima ni pod razno.
Sad ok slažem se da bi bolje bilo da imamo jaču opciju na toj poziciji, a da Riki bude alternativa sa klupe, ali i ovako....ima on nešto skriveno, cenim da lako može da eksplodira u jakom timu.
Na kraju ne verujem u vest, prvo izašlo je iz Sportsmedia najvećeg đubretarca, a drugo ne gotivi nešto Alegri Rikija jer mu i u Milanu nije davao neki preveliki prostor.
Comment
-
Buffon proglasen za najboljeg golmana svih vremena od strane Frans fudbala.
http://www.sportklub.rs/bufon-najbol...n-svih-vremenaDreams are coming true.
Comment
Comment