Zasluzio je taj decko dosta bolji ugovor od ovog koji ima. Trebali su to da urade sad na leto. Produze ugovor i da mu daju jos para. Kako je igrao u LE prosle sezone vala zasluzio je. Dobro bi dosao bilo kom klubu a kamoli Juveu.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Juventus FC
Collapse
X
-
Клуб није могао да испоштује, мада ја искрено мислим да је намерно зацепио јер човек жели изазов, да се бори за трофеје, побеђује...ту у Билбау тешко да ће сачекати.
Аууу како бих тек Арсеналу легао, брука. Мада ја ценим да ће код нас Левандовски следеће године за велике паре, наравно пре тога ћемо дуго да се бакћемо око Јоветића и Каванија, али на крају Левандовски потписује. Добар је шпиц Левандовски, Вучинић, Ђовинко, Кваљарела ;)
И да Љоренте по неком мом мишљењу завршава у Барси, а када би отишао у Реал прошао би као и Хунтелар, Адебајор, Касано...једноставно Бензема и Игуаин су без премца ту.Last edited by Brajkula; 06-12-12, 00:16.
Comment
-
Originally posted by Mladen View PostIskreno, nisam toliko pratio tu sagu ko njega, ali zar nije zasluzio mnogo bolji ugovor ? Ako on nije jedan, pa cak i najzasluzniji za onu fantasticnu sezonu ja ne znam ko jeste. E sad ako klub nije mogao da ispostuje te zahteve, to je druga stvar. Ali treba ispasti covek, ako je takva situacija, zahvaliti se na saradnji i naci mu angazman i uzeti kintu koja se moze uzeti.
Zasto imam osecaj da bi odlaskom u Real bio jos jedan u nizu od onih ? :/
Ne bih voleo da ga ubede sunarodnici pa da zavrsi u Arsenalu, posto citam da su i tobdzije u nekoj kombinaciji.
Rekao Fernando da nece ici nigdje ove sezone,ali da u junu sigurno napusta Bilbao i da mu nije uopste do para nego je htio da promijeni sredinu...Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Ili Juve da dodje ili u Arsenal i ja sam presrecan. Jeste da gotivim Real ali unistice se decko. Real odavno cilja samo vec gotove igrace i ko ne moze da se prikljuci njihovom sistemu unistava se.
sigpic
Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic
Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.
Without error there can be no brilliancy.
Comment
-
-
Nejmara povezuju sa Barsom vec dve godine. I prica se da je to gotova prica samo se ceka da predje konacno. Sad kad ce to biti zaista ne znam...sigpic
Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.
Comment
-
Popustice i oni na kraju ako sam Kavani bude hteo da ode. Popustili su i kod Lavecija a svi znamo kakav su tandem bili on i Kavani.
sigpic
Comment
-
Originally posted by Bonomo View PostNejmara povezuju sa Barsom vec dve godine. I prica se da je to gotova prica samo se ceka da predje konacno. Sad kad ce to biti zaista ne znam...
Слика после меча у Доњецку
И наравно захвалност Алесиу и Карери на свему што су урадили за тим за време одсуства Контеа који се од следеће недеље и меча са Палермом враћа где му је и место.
ЕДИТ:Originally posted by Mladen View PostBrajkula, zar Napoli ne trazi bolesnu sumu novca za Kavanija?Last edited by Brajkula; 06-12-12, 00:42.
Comment
-
Originally posted by Mladen View PostA klauzula od 60 milki?
А та клаузула значи да уколико неко понути те паре клуб не може ту понуду да одбије, не значи само да по тој суми може да оде, ако клуб пристане може да га прода и за 100.000 нпр.
Comment
Comment