Announcement

Collapse
No announcement yet.

Arsenal London

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by dart gunner View Post
    Onaj Santos uspe da se tokom svake letnje pauze podgoji jedno 10 kila.Onda udje u formu negde krajem septembra,smrsa do decembra,tu se povredi i tovi do mesec-dva pred kraj sezone,tu mu je vec ladovina,posto smo do tad vec ispali iz svih takmicenja.Ne znam kako li samo stane u ona njegova kolica.

Sto se tice utakmice,nista bolje nego sto sam ocekivao.Navijao sam da nas naguze 5-0 ne bi li Wenger pomislio da treba da kupimo jos 5-6 igraca.
    Sve potpisujem sto si rekao za Santosa. Mrcina debela, kao prase da imamo na levoj strani, mnogo me iritira. Gibbs je definitivno moj prvi izbor za levog beka.
    E sad, ona moja oblast, transferi. Prica o Cazorla-i dobija zamah, i videcemo sta ce biti, interesantan igrac, evo i videa o njemu, da ga upoznaju oni koji ga nisu pratili. Kada su ga pitali da li je zainteresovan da dovede Cazorla-u, Wenger je rekao da ne zna ko je on. Mnogo voli da se pravi lud.
    http://www.youtube.com/watch?v=KkwEJh7OMGI
    "Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere

Dakle, ti si portir!

Comment

• Inace Arsenal se ovog ljeta povezivao sa cak 94 igraca.. imao sam listu po abecedi ali sam banovan pa sam je izgubio u medjuvremenu

Cazorla bi trebao doci i wenger je potvrdio da se radi na tome, ali jos uvijek me cudi ova situacija s m'vilom.. jos uvijek mislim da ce on preci, jer se wenger i sa njim pravi lud dosta dugo, a i predsjednik rena se pravi lud.. neki dan nema ponuda, prije 2 dana kaze imali smo dosta ponuda

A sto se tice santosa, pa vi ste smijesni... Cuj prase po lijevoj strani... Bio je los kad je dao go WBA i kad je dao go Chelsea? Lako je pljuvat po igracima
      sigpic
      "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
      AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Jel ovo Cazorla vas ?

Santi Kasorla novi igrac Arsenala, transfer vrijedan 16 000 000 £...
        https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

• Baci link?
          "Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere

Dakle, ti si portir!

Comment

• http://www.arsenal.com/news/news-archive/squad-numbers
            Scezni 1, Kokelan 22, Ziro 12, Podolski ceka 10 dok Rvp ode u Juventus!
            " I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "

Comment

• Santos je odlican tehnicar,ima dobar dribling,lep sut,meni je licno simpatican,ali je izuzetno nepouzdan u odbrani.I zaista lici na prase.

Evo loma statistickih podataka:

Kieran Gibbs vs André Santos
              Games Started: 15 (1) vs 10 (5)
              Clean Sheets: 5 vs 3
              Min per Ground duel (win%): 9.5 (63%) v 6.7 (60%)
              Min per Aerial duel (win%): 32 (56%) v 42 (83%)
              Min per Tackle (win%): 37 (68%) v 21 (71%)
              Interceptions per game: 1.69 vs 2.4
              Mins per Defensive Error: (no errors) vs 506
              Mins per Loss of Possession: 70 vs 92

Dakle,Braziliano je bolji u vazduhu i ima bolji klizeci start,kao i citanje igre,ali Gibs mnogo manje gresi i mnogo je pouzdaniji od njega.Dakle ja bih se odlucio za Gibsa,posto je i mladji pride.

Comment

• Reports emanating from Spain claim Arsenal are closing in on a loan deal for Real Madrid midfielder Nuri Sahin. Sahin has previously been linked with Arsenal's north London neighbours Tottenham.
                (Sky Sports)

Uh gorilo bi inace neda malaga cazorlu za 20 miliona

I navodno je Wenger uspio spustiti cjenu m'vili na 11.7 miliona, a proslo ljeto ponuda od 14 miliona je odbijena..
                sigpic

Comment

• Sjajno bi bilo dovesti Sahina na pozajmicu, kao i M'Villu za tih 11 miliona. Ja licno nisam nesto zagrejan za Cazorlu, smatram da nam ne treba.
                  Za pola sata pocinje duel sa M.Cityjem. Nadam se da cemo makar malo vredjati Nasrija(ako bude igrao).
                  Originally posted by maliajnstajn
                  Arsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.

Comment

• Zna li neko sastave za mec Arsenal-City?

Comment

• Pantilimon, Zabaleta, Kolo, Savic, Kolarov, Yaya, Biton, Razak, Tevez, Agüero.

Fabianski, Jenkinson, Vermaelen, Bartley, Gibbs, Diaby, Arteta, Song, Santos, Gervinho, Walcott.
                      sigpic

Comment

• Walcott u SPICU JEEES

izradio sam se radi duplog posta
                        sigpic

Comment

• Wenger sa naocalama! CAR

Comment

• Michael Gooner ⚽ ‏@MickTheGooner
                            EXCITING NEWS: Arsenal SIGN Real Madrid midfielder Nuri Sahin on loan for a year. (Marca)
                            Dafuq?

Comment

• Hhahhaha.... jao Vermaelena barabe

Comment

• Ne budite naivni leba vam, kakvih 11 miliona za M'Vila-u, pa nije uprava Ren-a sisala vesla.
                                sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

Working...
                                X