Jeste, poslije 2 meca da mu se dodjeli zlatna lopta...navijam za Arsenal od kad znam za fudbal, ali ovoliko nerealnih navijaca nema ni jedan drugi klub...sacekajte malo, tako ste pricali za svako nase pojacanje zadnjih 10godina
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Originally posted by seskfabregas View PostJeste, poslije 2 meca da mu se dodjeli zlatna lopta...navijam za Arsenal od kad znam za fudbal, ali ovoliko nerealnih navijaca nema ni jedan drugi klub...sacekajte malo, tako ste pricali za svako nase pojacanje zadnjih 10godina
Comment
-
-
Originally posted by legolas View PostKako ja vidim, simpatizeri Arsenala su izumrli na ovom forumu.
Sent from my motorola one action using Tapatalk
Comment
-
Dobro je sto dolazi ovaj Norvezanin, inace bi se raspali usled povrede Smita i ponovo vratili na fabricka podesavanja i Vilijane i Pepove. A ako Zidan ostane u Realu, mozda ga i otkupimo jer Zidan ne igra sa klasicnom desetkom, sto i jeste ovaj mali.
Pominje se razmena Genduzi za Draxlera, Draxlera mislim da sam poslednji put gledao u Salkeu i ako je na pristojnom nivou ne bi bilo lose da nam zakrpi levo krilo kojeg nemamo od odlaska Sanceza.
Party Sebaljos
Saka Odegard Draxler
Auba
I jos nekom uvaliti onog cupavca Vilijana, a uz njega gratis i drugog cupavca Luiza
Oseca se miris tripleteLast edited by Lion; 26-01-21, 12:12.
Comment
-
Originally posted by Jack View PostAha pre cemo do triplete no sto cemo Wiliama da se oslobodimo [emoji3]
Za 10takma vapimo, i krstenim desnim bekom, Belarin svoje odsvirao..
Za sautemtonom ide jedan X sad, Tirni nam je sto je bio nekad in form Naco
Comment
Comment