Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Ne bi rekao da je bas toliko sudbonosna, idemo tamo kao autsajderi i nemamo sta da izgubimo. Ako ostanemo neporaženi onda mozemo govoriti o tome da bi ova sezona stvarno mogla biti drugačija od ostalih i da ne bi trebalo da bude problem ostvariti top4 u svakom slučaju napredak je vec sad evidentan od kad je Arteta preuzeo ekipu, a kako bude odmicalo vreme bice sve bolje. Transferi zavise id toga ko ce biti prodat, sto se mene tiče očekujem Auara da završi do kraja prelaznog i to bi bilo brutalno pojačanje. Pokriveni smo na svim pozicijama ostalim ne treba gomilati igrače i dovoditi i njega i Partija...
Sent from my MI 9T using Tapatalk
Comment
-
Da ali gledaj u tom smijeru da ukoliko bi nekim čudom Arsenal dobio, odigrali su derbi za Lpoolom i vec su fino bodova ispred svih ostalih konkurenata za top4.. Ulozi se jos malo para, tj. Aourar postaje must buy opcija i idemo ambiciozno dalje.sigpic
Comment
-
-
Thomas je bio B plan. Nismo mogli dovesti obojicu. Očigledno se vise veruje Sebaljosu kao 8 nego Xhaki kao 6. Sto je i logično. Mislim da ce Tomas i Sebaljos ciniti odlican par na sredini terena. Samo Arteta da skonta da mora Pepe-a malo vise pustati da igra na desnoj strani.
Sve u svemu imamo solidan sastav za sledeću sezonu top4 ne bi trebalo da bude problem i da se uzme vise ta Liga Evrope ove godine. To su neke moje zelje za ovu sezonu.
Neverovatno je kako svake godine dovodimo neke top igrače iz LS to je sve zaostavština Vengera i nista drugo. Tomas koji ima zagarantovano mesto u Atletiku i moze da se bori za najjace trofeje La ligu i LS ipak dolazi kod nas
Btw, cini mi se da smo se uboli sa Gabrijelom. Mada tako je i Mustafi krenuo tek kad je stigao ali posle pokazao pravo lice
Sent from my MI 9T using TapatalkLast edited by krele90; 06-10-20, 10:24.
Comment
-
Ja moram da izrazim veliko odusevljenje poslednjim pohacem . Kako igra Party, odusevio me je. Mogu reci komotno da spada u top3 zadnjih veznih lige uz Fabinja i Kantea.
Ne pratim spansku ligu, a Atletiko izbegavam i u evropskim takmicenjima. Od Partija sam ocekivao da ce biti neki tipican lomljivac kostiju protivnika, a nisam imao predstavu o njegovim drugim aspektima igre. Koliko samo on sigurno deli paseve, salje dobre duge lopte, savrseno kretanje, ima ga svuda, vrhunsko pojacanje.
Ono na cemu bi trebalo da se radi u sledecim prelaznim rokovima jeste dovodjenje nekog igraca ala Kazorla i dovodjenje krila, kao i prodaja Lakazeta, jer je zaista ruzno da se Auba sa onakvim instiktom za golove skrnavi na krilu.
Sve u svemu vidi se ozbiljan rad Artete i nemam nikakvu sumnju da ce Arsenal biti na vrhu zajedno sa njim, iako se moze cuti dosta osporavanja na njegov racun.
#tripleta2022
Comment
Comment