Announcement

Collapse
No announcement yet.

Arsenal London

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Tako je! Daj jos Mahreza i daj Lemara ako ce Aleksis ici i nema brige. Prodisace ekipa, prodisace Ozil. Koliko god mislili da je odnos Wengera i Ozila problem i koliko god se cinilo da on i Aleksis dobro saradjuju, mislim da je upravo Sancez najveci uzrok Ozilove lose igre. I u vise navrata je procurilo u javnost da je njegovo ponasanje u svlacionici lose za moral ekipe. Nek je bog. Volio bih da ode.
    " I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "

Comment

• Ja ne mogu da verujem kakvi smo mi navijaci kada prizeljkujemo da najbolji fudbaler ekipe ode. To za svlacionicu sam ubedjen da nije istina, setite se proslave FA CUP-a uz Despacito, ispadne Alexis najveci zajebant, ne verujem da glumi neku zvezdu.

Izuzimajuci Real i Barselonu verovatno bi svaka ekipa pozelela takvog fudbalera u ekipi, igrac takvog kalibra se tesko nalazi, a mi nismo zadovoljni njime, i treba da ode, pa neka se uziva u Volkotovim i Iwobijevim carolijama.
      Originally posted by maliajnstajn
      Arsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.

Comment

• - Treći strijelac lige (24 gola)
        - Drugi asistent lige (10 asistencija)
        - Jedini igrač u PL koji je zabilježio dvocifren broj golova i asistencija
        - Drugi igrač po broju ključnih pasova (77)
        Nije toliko bitan za nas

Comment

• sigpic

Comment

• Tako je bre ! Stize Laka

Comment

• Mislim da nakon ovog transfera sve zavisi od odlazaka sto opet znaci da cemo se druziti 31. avgusta do ponoci

Comment

• sigpic

#WengerOut

“I really like Arsenal. But you, yes, you. Do you really like Arsenal? Or just Arsenal with trophies?”

Come on you Gunners!

Comment

• Samo lud covek bi se odrekao Alexisa... Najbolji igrac lige iako zvanicno nije dobio tu nagradu.
                  Lion potpisao diaza iz Reala. Sto znaci da Lako dolazi

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
                  Last edited by krele90; 30-06-17, 19:20.

Comment

• Gotovo, Lakazet stize javio BBC. Mbape samo mazanje ociju bio.
                    sigpic

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                      Gotovo, Lakazet stize javio BBC. Mbape samo mazanje ociju bio.
                      Prodat ce Alexisa i biti na nuli. A mi se nadali da ce kesirati 150m za Mbappea. Wengerice, Wengerice.

Comment

• Comment

• Mbappe nije bilo mazanje ociju.

Otici ce Perez 100%, a 50% je da ce otici i Giroud i Walcott, ako sva trojica onda ti upada ideja Lemar/Mahrez, Lakazet, Mbappe.
                          sigpic
                          "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                          AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• S obzirom da je Vengerica u intervjuu nakon zavrsetka sezone govorio o dovodjenju 3 igraca, nakon Kolasinca i Lakazeta ostaje da se vidi koji ce to jos krilni igrac doci

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                              Gotovo, Lakazet stize javio BBC. Mbape samo mazanje ociju bio.
                              Mazanje mozga..

Comment

• Nek je sa srećom,ako ništa Benfika zna da ceni te mlade fudbalere i da im pruži taj fudbal u prvom timu od malena što se kaže.

sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

Working...
                                X