Dovede Mbappea, Sarria, Kolasinca i stopera i ima ekipicu vrh.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Originally posted by maliajnstajn View PostDovede Mbappea, Sarria, Kolasinca i stopera i ima ekipicu vrh.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Drago mi je što je reprezentativac moje zemlje došao u Arsenal! Seadu neka je sretno i da bude prisutan na terenu onoliko koliko je ovaj drugi Sead prisutan na forumu!" I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
I meni je drago da je jedan domaći igrač konačno u Arsenalu (Džakića ne računam ) , samo ne bih voleo da Monreal ode zato što je čovek konstantan,retko kad mu se desi da ima lošu partiju iako nema ni neke ludo dobre.Kolašinac,Monreal sasvim solidne opcije i ostao bih na tom tandemu a Gibsari bratu nek je sa srećomsigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Originally posted by Lord Gangara View PostMa ovo su ciste gluposti,ne treba se uopste zezati na ovakve transfere i ovako bacanje para,ako misli da nastavi da igra ovu formaciju sa tri stopera moze da dovede jednog srednjeg veznog i eventualno napadaca i to ne treba da bude world class transfer a ako misli da vraca na 4231 onda mu treba rebuild ekipe pocevsi od veznog reda.Iskreno mislim da od ove price oko Mbapea nema nista i da je to transfer eto cisto da se prica.
Comment
Comment