Hoce, hoce kako nece. Prica se po gradu da 120 milki pljuje samo tako, a ako ovi budu nesto zatezali da je spreman i do 150 da gura.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Ni ja ne vidim problem sa Arsenalom i ponudom od 120 milki, ali vidim problem sa Vengerom i ponudom od 120 miliona.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
-
Zasto ne bi odabrao Arsenal?
S Wengerom je vec pricao proslo ljeto, a i jedini Wenger ima historiju razvijanja fudbalera kojeg Mbapae zeli da emulira, Henrya.
Mene strah recimo ako ode u Real recimo da se nece razviti kako treba. Kod Pepa bi dobio prostor da se razvije, a sa Wengerom mu je sigurno da ce postat vrhunski napadac.
Velika steta sto nije Monako prodao proslo ljeto.
Princara ne navija ni za Arsenal. On navija za svoj ego, a mene ovdje optuzuju da sam egomanijak. Jesam, ali ipak navijam za Arsenal ispred svog ega. Mene nije strah da pogrijesim kad pljujem nekoga ili da sam toliko zaludjen svojim egom da nesto protestujem zbog ega.
Zamisli da sam ja prestao gledat Arsenal zbog Coqa, to bi apsurd apsurda bio. E to Princonovic radi. Zaludjen je svojom agendom protiv Wengera, da ne moze da si pomiri i navija za klub, a ne protiv Wengera.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostZasto ne bi odabrao Arsenal?
S Wengerom je vec pricao proslo ljeto, a i jedini Wenger ima historiju razvijanja fudbalera kojeg Mbapae zeli da emulira, Henrya.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Comment
Comment